Sökresultat för: ”

adoptera hund göteborg säljes

Tidigare utannonserade

Jag har två hundar, båda tikar, mycket snälla och lekfulla. Jag jobbar heltid och hinner inte att ta hand om båda två, om jag hittar ett mycket kärleksfullt hem till ena då jag kan tänka mig att adoptera bort henne, men tills dess och just nu söker jag en riktig hundvänlig person som har tid att hjälpa mig med ena hunden, vi kan diskutera hur kan vi genomföra detta på ett lämplig sätt.
Tyvärr måste jag flytta och än så länge kan jag inte ta med mig min älskade Chuky. Så jag söker ett nytt tillfälligt hem till honom, behovet kan vara upp till ett år. Chuky är snart sju år och adopterad från Portugal. Alltså en äkta gatuhund. Han är väldigt lugn och fodrar inte så mycket mer än kärlek, mat och promenader för att trivas i sitt liv.. Han går bra med andra hundar, men inte med katter.. Så har du ett passande hem till honom så skriv lite om dig och vad du kan erbjuda. Anneli
Hejsan! Jag letar efter någon som vill rasta min hund när jag är på jobbet. Vito är en 9-årig gubbe som älskar att slappa, äta mat och gå ut på promenad. Han är adopterad från Rumänien där han levde som gatuhund i sex år. Nu när han bor i Sverige i ett varmt hus är han jätteglad och han älskar att få vara med snälla människor som ger honom uppmärksamhet Jag jobbar mest kvällar och helger så letar efter någon som vill ha honom hemma eller kommer och går ut med honom på promenader.
3 Kattungar kvar som önskar ett trevligt hem. 2 hanar och en hona. De är vana vid både hundar, kaniner och barn. En av kattungarna blev adopterade till oss vid knappt 2 veckors ålder som togs väl hand om mamman. Idag är de ett underbart team. De är rumsrena och äter som de skall. Livliga och busiga precis som katter skall vara.
Hej jag bor i Hjällbo och jag fösöker söka en bra person som kan adoptera min 7 års gamal hund. Jag venta på barn och jag kan inte tahand om henne längre tyver. Hon behöver mycket strycka och kärlik. Hon är mycke natur och hon behöver en varm hemma.