Sökresultat för: ”

admiral rör säljes

Tidigare utannonserade

Dags för lite lagerrensning...Bilden säger lite av det som finns. Vi börjar med Rekord; Beg. Fina plåtskärmar till Rekord P2 61-62. Ny främre rör samt ljuddämpare, Hjullager bak till 58-61. knutkors, navkapslar,,, Ny främre rör samt ljuddämpare till Rekord A 63-65. Vänster original beg.framskärm Rekord C 67-71 i bra skick. Ny främre rör till Rekord D 72-77 Främre rör till Rekord D 72-77 Kapitän 60-64: Ny kamdrevssats, nya framskärmar, nya kompletta bakljus, nya blinkerhus fram, ny nedre sandplåt, ny värmepaket, övre kulled passar Kapitän, Admiral, Diplomat 65-77, Knutkors... Begagnat; framskärm höger, dörrar, motrorhuv, fina stötfångardelar, kylare, värmefläkt, fina kromade "piggar" till plåten framför framrutan, lycktsargar, lycktpottor,.. Kapitän 54-55... Ny nedre sandplåt,hjullager, beg bakljusglas, rattornament, beg framskärmar, huv, baklucka, komplett grenrör med insug & förgasare, startmotor... Commodore C 78-82.. Beg vänster lyckta fram, bensintank, luftmassemätare, brytarlös fördelare passar alla Opels 6-cyl.CIH motorer, ventilkåpa i alu till CIH sexor... Först till kvarn.. ring och fråga!
Admiral -70a Bes till mitten på nästa år. Hijakkers, dragkrok. Bytte motor till en 2,5 från en commodore -82a . Nu surar den ihop när man rör gasen, 99% säker på att den drar tjuvluft mellan insug å topp.. Kan ta byten! Sitter plåtfälgar med vinterdäck på bilen. Priset är färdigprutat!!
få brukare på bilen . i det stora hela fin orörd bil som knappt rullat 10tusen . jag själv köpte bilen av en man på 82 år , han har inte kört vintertid med den under tiden han haft den i 18 år. bor utomlands vinter halvåret. ägaren innan va en yngre man som chippade den så den går bra som f.. . lite att fixa på den innan den går att bes. det är länkarmar bak som är dåliga så dom måste bytas (skickar med en fin bakvagn) avgas rör måste svetsas. nå rost fläckar har kommit på skärmkanterna bak men inte hål och en gammal bättrad parkerings skada har tappat lite färg.(bättrings färg finns) pris ja ja tänkte mig 9000kr för den med prylarna ja skickar med, billigare vid snabb och smidig affär. fler bilder finns byte ja visst om du har nå äldre bil upp till 75 som valiant, dart , caprice, mercedes fena, större opel kapitän admiral, ja ni fattar, kan lägga nå lappar i mellan på rätt bil. nås lättast på sms eller mail Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
tja. Tänkte sälja mitt renoveringsobjekt, det är en Opel Admiral 71a, det finns lite att göra på den som tex. svetsning men det e inte så mycket kvar för jag har nästan svetsat klart det som ska svetsas, å sen behövs det dra nya bromsrör och bensinrör me tanke på att den har stått ganska länge så det skadar ju inte att dra nya rör, måste sätta på nytt avgasrör för det som sitter på nu e sönder rostat. bilen startar å går att köra men jag rekomenderar att den tas på kärra me tanke på att det inte finns några bromsar + att den inte e besiktigad, bilen har gått ut ur registret så den måste genomgå en ursprungsbesiktning me men jag har beställt papper så det e bara att boka tid å åka in me den. Ring för mer info.