Sökresultat för: ”

adly 300s säljes

DJ-UTRUSTNING

Stockholm

Tidigare utannonserade

Adly 300s Går bra å har en vassare ventil inställning, nya munstycken i förgasaren, Det som är bytt på den: svarta kåpor. ny front båge. handskydd. led blinkers fram. Nerfbars. Larm är monterat 120db INGA byten. o bes och av ställd. provkörning kan ske mot hela summan i handen då det varigt så mycket stölder vid provkörningar på senare tider. Annonsen kvar fyrhjulingen kvar.
Adly Moto 300s -07 Miltal 1595 Maskinen har varit i min ägo i 3 år och går utmärkt. Jag själv har kört drygt 60mil med den. Jag har haft den att pendla med till jobbet men även för nöje. Den är otroligt kul att köra på grusvägar men går oxå väldigt bra i skog och annan terräng. Den roligaste leksak jag haft! Den är vägreggad och får köras med B-kort! Ring gärna för mer info! För övrigt så ingår lås med kätting, hjälm och goggles (om den passar), handskar, en plog som den förra ägaren som var svetsare har fixat! /Jocke
Vägreggad fyrhjuling i fint skick. Växlar: 5 fram + back, skivbromsar runt om. Detta är inte kinatillverkat skräp som ramlar isär direkt. Nypris var drygt 40000:- Ej körd senaste 2 åren. All plast osv är hel. Nytt batteri sitter i nu. Nackdelar: hastighetsmätare defekt samt obes. BVSA. Ev byte mot något intressant tex. TIG svets el annan verkstadsutr. i samma prisklass. sportbåt, snöskoter, traktor. EJ bilar!
Adly moto 300s * Nybesiktigad i juli * ca 90 mil * alufälgar * Abus lås + kätting * plogblad Maskinen är i gott och felfritt skick! Vägreggad och får köras på B-kort. Obs lånad mail ring Emil: 076-1261526
Nybesiktigad i juli. Har gått ca 90 mil. Alufälgar, Abus lås + kätting och plogblad. Maskinen är i gott och felfritt skick. Vägreggad för 2 st och får köras på B-kort.