Sökresultat för: ”

adly 300 säljes

Tidigare utannonserade

Säljer nu min Adly 300 Xs som används alldeles för lite.. En rolig maskin att köra i skogen med så som att även åka till jobbet! Godkänd för att få köras på väg. +1 passagerare. Ca 90km/h 4växlad + back Som ni ser på bilderna så är skydden vid benen borta, för lite snyggare "Look" men finns tillgängligt och en hel del annat! Sitter även en Simons ljuddämpare på för ett mer fräsigare sound, orginalet finns kvar!
Adly 300cc sport årsmodell: 2005 530 mil reg nr: XBA695 5vxl + back Breddad med smidda spacers (ADLY org.) Rullgas Remusljuddämpare (klarar dB krav i bilprovningen) Servad precis med olja, filter, stift, lampor, ventilkontroll och ett nytt batteri. Fina gatudäck (kenda speedracer) Besiktigad och skattad i juli. Går riktigt bra! Drevad och gör utan problem 90-95. Går med vilja att få upp i 105-110. (GPS hastighet) Pris: 9900:- Ej byte
Säljer min relativt nyköpta Adly 300 xs 08 eftersom jag tyckte det va sjukt roligt och vill lägga ner lite mer pengar på en maskin :) Den är vägreggad och besiktad för några månader sen så går ca 2 år till :) det som behöver fixas är varningstriangel och nytt lyse till reg plåten dock inget som behöver ombesiktas. just nu sitter däck för asfalt på men skickas även med däck för skog/snö. den är besiktad med rullgas men skickar med saker så det går att byta till tumgas. Vill ha så lite som 9000 för denna roliga leksak :)
Fin svart fyrhjuling, Koreatillverkad, samma motor som Honda 300 EX, nyligen besiktigad, nästa besiktning senast 2015-12-31 (udda datum men jag fick den besiktigad i tid för julledigheten, tyvärr blev det inte mycket snö att leka på), nytt oljefilter och olja. fungerar klanderfritt, förvånansvärt rapp, kul maskin, komplett. Digitalt instrument, manuellt 5-växlad samt backväxel, extrautrustad med aluminiumfälgar, registrerad för två, får köras på B-kort. Abuslås med kedja medföljer. Även två hjälmar.
Hej. Jag sälja min adly 300xs 2009-a pga jag inte hinner köra så mycket. Riktig rolig leksak.fyrhjulningen är besikstad och skattad.Skatten ligger på 180kr om året. Fyrhjulningen har led lampor runt om. Jätte fint skick, har körts bara på vägen. Står i varmt garage.Allt fungerar på fyrhjulningen tuta, blinkersar. Har cross däck o fälgar med men de beror på priset.Får köras med b-körkort. toppfart ca 90-100km/h billigare vid snabb affär .