Sökresultat för: ”

adidas väska stadium säljes

Adidas väska

Umeå

Tidigare utannonserade

Säljer dessa f50 skor (se bild) för 1000:- Priset jag köpte skorna för låg på 3000:- och det var på stadium. Köpta för ett år sen. När du köper detta ingår även två sulor, med järn och plast dobbar (som kan skruvas av eller på med hjälp utav en dobb skruvare) och en väska. Har bara 2 sulor men dem går att ta ur och använda till alla 3 skorna. OBS. Vid snabb affär kan priset diskuteras. Om du bara vill köpa ett par skor, blir det 400:- styck.
Säljer nu mina Adidas Spezial i storlek 39 1/3, på grund av att jag inte använder dem längre. Angående storleken anser jag att de är normala då jag själv har 39-40 på mina andra skor. Skorna är i mocka, och som ni ser på bilderna mycket sparsamt använda. Sulan t.ex är i princip som ny. Skon är i unisex- modell och nypris på Stadium är ca 800 kr. Funkar såväl inomhus som utomhus! Hör gärna av dig om du har några frågor!
säljes en svart adidas väska med guldtryck & en liten rosa sportbag. båda väskorna e original eftersom dom är inköpta på Stadium i Thn. 200 kronor styck.
Bild 1: Säljer min Friis & Company väska med fransar som självklart är original. Köpte väskan från Wassens i Nordstan för ca 1 år sen men har bara använt den en gång. Den är som ny och är i väldigt bra skick. Köpte för: 500:- Säljer för: 350:- Bild 2: Säljer min fina fransväska som jag köpt i Belle shoes i Nordstan för ca 1 år sen, även den har jag bara använt en gång. Den är i väldigt bra skick. Köpte för: ca 300:- Säljes för: 200:- Bild 3: Säljer min Adidas väska som jag köpte i Stadium för ett tag sen. Väskan är självklart original och är i väldigt bra skick. Köpte för: ca 300:- Säljes för: 200:- Bild 4: Säljer även en brun väska som rymmer väldigt mycket i den. Den är i bra skick och kan användas till mycket. Köpte för: ca 300:- Säljes för: 200:-