Sökresultat för: ”

adidas väska intersport säljes

Adidas väska

Umeå

Tidigare utannonserade

AIK-sport/träningsväska köptes på intersport förra hösten för 650. Säljes för 200 kr. Ser helt oanvänd ut. Adidas ryggsäck med datorfack. Köpt för två veckor sen. Fick en likadan i present, så nu har jag en för mycket. Säljes för 250 kr. Resväska som är multifunktionell med hjul och långt handtag/axelband som också gör att man kan ha den som ryggsäck. 40 cm hög, 25 cm bred. Rymlig med många fack. Kan användas som kabinväska. 150 kr. Vill man köpa allt kan man få ett förmånligt paketpris.
Hej vi har en svart adidas väska i skinn att sälja som är äkta den är inköpt på intersport den är ej mycket annvänd och knappt ett år gammal så den är i nyskick. den har många praktiska fack både utvändigt och innvändigt skriften ADIDAS är skrivet i guldfärg jag vill ha 250kr för denna väska vilket är under halva priset vad vi gav för den den är perfekt till skolan eller varför inte ge bort den i present jag kan även tänka mig att skicka den men det kostar 75 kr med schenker och det betalar köparen och vill man ha den skickad till sig så är mitt krav att pengarna förs in på mitt konto innan jag skickar paketet. sedan så skickar jag väskan så fort jag ser pengarna på kontot. låter det intressant så maila mig eller ring 04448877
Slalomskidor junior 140 cm långa nästan nya köpt på intersport föra året 700kr. Salomon pjäxor junior 24,5cm & 25cm 250kr/paret. Slalom skidor 149cm 800kr Stavar 50kr Skidväska 100kr skridskor i storlek 37 nästan ny. Säljes för 250kr Adidas väska 150kr Allt i god skick.