Sökresultat för: ”

adecco söker värdar värdinnor kassa och garderobspersonal som vill arbeta extra säljes

Tidigare utannonserade

Beskrivning Dina arbetsuppgifter Vi söker nu Dig som är studerande/pensionär eller redan har ett arbete på 50% och vill jobba extra som värd/värdinna, kassapersonal och garderobiär. Du kommer att få upplärning på de olika arbetsstationerna. Kunden är belägen i centrala Göteborg och är en av Sverige största mötesplatser med utställare och tusentals besökare från hela världen. Arbetet kan förekomma både dag/kväll, måndag till söndag. Det är ett plus om du kan jobba mycket under dagtid och exempelvis studerar på distans och har ett flexibelt schema. Kvalifikationer Att du: Skall kunna arbeta 27-30 september (OBS detta är ett krav) Är student och kommer att studera under minst två år framöver, är pensionär eller har en annan typ av huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % Kan arbeta dagtid minst 2 ggr i veckan, kväll och helg kan förekomma Behärskar svenska och engelska i tal och skrift Inte finns med i belastningsregistret Önskvärt Att du: Har erfarenhet av serviceyrken, gärna kassa eller garderob Har kunskap i flera språk Personliga egenskaper Som person är du utåtriktad, serviceminded och kundfokuserad. Du tar gärna kontakt med människor och har ett hjälpande förhållningssätt. Det är positivt om du har ett personligt intresse av mässor och konferenser. Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Så ansöker du Intervjuer kommer börja hållas v.33-34 men du är välkommen att ansöka redan idag! Du söker tjänsten genom att först registrera ditt CV på hemsidan och därefter söka tjänsten direkt. Endast fullständiga ansökningar kommer att beaktas. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta studentansvarig Frida Hallström 031-725 45 12 eller konsultchef Alma Velijevic 031-720 72 89. Det går även bra att maila frida.hallstrom@adecco.se eller alma.velijevic@adecco.se, vi är dock på semester och återkommer i augusti. Vid frågor angående registrering på hemsidan, vänligen kontakta kandidatsupport 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Adecco söker värdar, värdinnor, kassa- och garderobspersonal som vill arbeta extra i höst och minst 2 år framåt! Nu söker vi studenter som vill arbeta extra på en av Sveriges största mötesplatser! Dina arbetsuppgifter Vi söker nu Dig som är studerande/pensionär eller redan har ett arbete på 50% och vill jobba extra som värd/värdinna, kassapersonal och garderobiär. Du kommer att få upplärning på de olika arbetsstationerna. Kunden är belägen i centrala Göteborg och är en av Sverige största mötesplatser med utställare och tusentals besökare från hela världen. Arbetet kan förekomma både dag/kväll, måndag till söndag. Det är ett plus om du kan jobba mycket under dagtid och exempelvis studerar på distans och har ett flexibelt schema. Kvalifikationer Att du: Skall kunna arbeta 27-30 september (OBS detta är ett krav) Är student och kommer att studera under minst två år framöver, är pensionär eller har en annan typ av huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % Kan arbeta dagtid minst 2 ggr i veckan, kväll och helg kan förekomma Behärskar svenska och engelska i tal och skrift Inte finns med i belastningsregistret Önskvärt Att du: Har erfarenhet av serviceyrken, gärna kassa eller garderob Har kunskap i flera språk Personliga egenskaper Som person är du utåtriktad, serviceminded och kundfokuserad. Du tar gärna kontakt med människor och har ett hjälpande förhållningssätt. Det är positivt om du har ett personligt intresse av mässor och konferenser. Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Så ansöker du Intervjuer kommer börja hållas v.33-34 men du är välkommen att ansöka redan idag! Du söker tjänsten genom att först registrera ditt CV på hemsidan och därefter söka tjänsten direkt. http://www.adecco.se/sv-SE/soker_du_jobb/Pages/platsannons.aspx?adid=1546283 Endast fullständiga ansökningar kommer att beaktas. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta studentansvarig Frida Hallström 031-725 45 12 eller konsultchef Alma Velijevic 031-720 72 89. Det går även bra att maila frida.hallstrom@adecco.se eller alma.velijevic@adecco.se, vi är dock på semester och återkommer i augusti. Vid frågor angående registrering på hemsidan, vänligen kontakta kandidatsupport 08-598 980 10 . Välkommen att söka!
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu Dig som är studerande/pensionär eller redan har ett arbete på 50% och vill jobba extra som värd/värdinna, kassapersonal och garderobiär. Du kommer att få upplärning på de olika arbetsstationerna. Kunden är belägen i centrala Göteborg och är en av Sverige största mötesplatser med utställare och tusentals besökare från hela världen. Arbetet kan förekomma både dag/kväll, måndag till söndag. Det är ett plus om du kan jobba mycket under dagtid och exempelvis studerar på distans och har ett flexibelt schema. Kvalifikationer Att du: Skall kunna arbeta 27-30 september (OBS detta är ett krav) Är student och kommer att studera under minst två år framöver, är pensionär eller har en annan typ av huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % Kan arbeta dagtid minst 2 ggr i veckan, kväll och helg kan förekomma Behärskar svenska och engelska i tal och skrift Inte finns med i belastningsregistret Önskvärt Att du: Har erfarenhet av serviceyrken, gärna kassa eller garderob Har kunskap i flera språk Personliga egenskaper Som person är du utåtriktad, serviceminded och kundfokuserad. Du tar gärna kontakt med människor och har ett hjälpande förhållningssätt. Det är positivt om du har ett personligt intresse av mässor och konferenser. Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Så ansöker du Intervjuer kommer börja hållas v.33-34 men du är välkommen att ansöka redan idag! Du söker tjänsten genom att först registrera ditt CV på hemsidan och därefter söka tjänsten direkt. Endast fullständiga ansökningar kommer att beaktas. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta studentansvarig Frida Hallström 031-725 45 12 eller konsultchef Alma Velijevic 031-720 72 89. Det går även bra att maila frida.hallstrom@adecco.se eller alma.velijevic@adecco.se, vi är dock på semester och återkommer i augusti. Vid frågor angående registrering på hemsidan, vänligen kontakta kandidatsupport 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Beskrivning Dina arbetsuppgifter Vi söker nu Dig som är studerande/pensionär eller redan har ett arbete på 50% och vill jobba extra som värd/värdinna, kassapersonal och garderobiär. Du kommer att få upplärning på de olika arbetsstationerna. Kunden är belägen i centrala Göteborg och är en av Sverige största mötesplatser med utställare och tusentals besökare från hela världen. Arbetet kan förekomma både dag/kväll, måndag till söndag. Det är ett plus om du kan jobba mycket under dagtid och exempelvis studerar på distans och har ett flexibelt schema. Kvalifikationer Att du: Skall kunna arbeta 27-30 september (OBS detta är ett krav) Är student och kommer att studera under minst två år framöver, är pensionär eller har en annan typ av huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % Kan arbeta dagtid minst 2 ggr i veckan, kväll och helg kan förekomma Behärskar svenska och engelska i tal och skrift Inte finns med i belastningsregistret Önskvärt Att du: Har erfarenhet av serviceyrken, gärna kassa Har kunskap i flera språk Personliga egenskaper Som person är du utåtriktad, serviceminded och kundfokuserad. Du tar gärna kontakt med människor och har ett hjälpande förhållningssätt. Det är positivt om du har ett personligt intresse av mässor och konferenser. Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Så ansöker du Intervjuer kommer att hållas omgående så sök redan idag!! Du söker tjänsten genom att först registrera ditt CV på hemsidan och därefter söka tjänsten direkt. Endast fullständiga ansökningar kommer att beaktas. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringsansvarig Ida Holmberg på 031 - 720 72 90 under kontorstid 8-17. Det går också bra att maila på ida.holmberg@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan, vänligen kontakta kandidatsupport 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu Dig som är studerande/pensionär eller redan har ett arbete på 50% och vill jobba extra som värd/värdinna, kassapersonal och garderobiär. Du kommer att få upplärning på de olika arbetsstationerna. Kunden är belägen i centrala Göteborg och är en av Sverige största mötesplatser med utställare och tusentals besökare från hela världen. Arbetet kan förekomma både dag/kväll, måndag till söndag. Det är ett plus om du kan jobba mycket under dagtid och exempelvis studerar på distans och har ett flexibelt schema. Kvalifikationer Att du: Skall kunna arbeta 27-30 september (OBS detta är ett krav) Är student och kommer att studera under minst två år framöver, är pensionär eller har en annan typ av huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % Kan arbeta dagtid minst 2 ggr i veckan, kväll och helg kan förekomma Behärskar svenska och engelska i tal och skrift Inte finns med i belastningsregistret Önskvärt Att du: Har erfarenhet av serviceyrken, gärna kassa Har kunskap i flera språk Personliga egenskaper Som person är du utåtriktad, serviceminded och kundfokuserad. Du tar gärna kontakt med människor och har ett hjälpande förhållningssätt. Det är positivt om du har ett personligt intresse av mässor och konferenser. Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Så ansöker du Intervjuer kommer att hållas omgående så sök redan idag!! Du söker tjänsten genom att först registrera ditt CV på hemsidan och därefter söka tjänsten direkt. Endast fullständiga ansökningar kommer att beaktas. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringsansvarig Ida Holmberg på 031 - 720 72 90 under kontorstid 8-17. Det går också bra att maila på ida.holmberg@adecco.se Vid frågor angående registrering på hemsidan, vänligen kontakta kandidatsupport 08-598 980 10. Välkommen att söka!