Sökresultat för: ”

adapter babyskydd babytravel säljes

Tidigare utannonserade

Maxi-Coxi Cabriofix färg Jet Black från 2010 säljes tillsammans med EasyFix bas. Basen gör det smidigt att montera och plocka ut bilbarnstolen ur bilen. Stolen kan även monteras endast med bälte. Basen är även utrustad med ISO-fix. Det finns även adapter att köpa till babyskyddet så att det kan fästas på ett antal olika barnvagnschassin (ex Bugaboo, Teutonia, Joolz, Quinny, Babyjogger, Babytravel, Urban Jungel, Emmaljunga m fl). Alla avtagbara delar är nytvättade, dock är tyget något noppigt. Vi kan hjälpa till med montering och genomgång av stolen. Nypris tillsammans ca 3500:-
Säljer vår syskonvagn med en liggdel (hårdlift) inkl. adapter och vindskydd. En väldigt smidig och lättkörd vagn med ställbart handtag och stor varukorg som går in i hissar och fungerar utmärkt i butiker. Båda sitsarna har fempunktsbälte, avtagbara byglar samt tillsynslucka och en praktisk förvaringsficka i vardera suflett. Den har lufthjul med quickrelese och swirvelfunktion som är lätta att ta av vid behov. Vagnen är i bra skick. Medföljer: - insektsskydd till liggdel - Tullsa regnskydd x 2(med och utan liggdel) - vindskydd för två sittande barn - adapter för babyskydd medföljer (INTE Babyskyddet)
Säljer min liggdel till Babytravel Amsterdam i svart skinn från 2011. Endast använd i 5 månader. Jag vill ha 550 kronor för den. Säljer även ett universal fäste för babyskydd. Smidigt att fästa på och sätta i babyskyddet när man ska ut en snabbis ur bilen.Ny pris är 699. Jag vill ha 300 kronor för den. Vid köp av båda 750kronor Skulle det vara någon i Skaraborgs trakten som vill köpa den kan vi mötas upp någonstans då jag ska till Skövde på Måndag-fredag.
Säljer nu min svarta babytravel Amsterdam. Liggdelen är nyköpt och använd i 4 månader och vagnen tillsammans med Sittdelen är använd i 1 1/2 år. Liggdelen tas av med klick funktion och har bärhandtag i suffletten. Den är svart med latte' färgade detaljer. Madrass, höjning för huvudet och vindskydd hör till liggdelen. Adapter som passar till de flesta babyskydd till bilen följer med, samt regnskydd både till sitt och liggdelen.
Hej! Nu säljer vi vår babytravel barnvagn med både liggdel och sittdel samt babyskydd med bas och tillhörande adapterbabyskyddet kan flyttas från bilen till vagnen utan att behöva flytta bebisen. Babyskyddet är ett Axkid. Barnvagnen har 3 rejäla hjul (framhjulet är enkelt att låsa om man så vill) och är riktigt smidig och enkel att köra. Vagnen är lätt att fälla ihop och tar lite plats i bilen. Liggdelen är i svart "skinn". Om intresse finns kan vi även sälja en svart skötväska billigt :-) Vi tänker oss 1800 kr för allt.