Sökresultat för: ”

adam a7x säljes

Tidigare utannonserade

Hejsan Köpte ett par Adam A7X monitorer då jag tänkte köra igång med musiken igen... har inte hänt. Så det är lika väl att jag säljer dessa då de bara står.. Otroligt skyssta monitorer.. svårt att få ärligare sound under 20.000kr. Gjort bara gjort en snabb testmix på dessa och det har aldrig låtit så bra när man lyssnat på låtarna i bil, andras hifi anläggningar osv. Slänger med Auralex underlägg till högtalarna samt, en Presonus HP4 hörlursförstärkare i köpet. Är helt ointresserad av skambud så slösa inte bort er tid på detta.
Extremt trevliga monitorer som de flesta troligen har hört talas om och som fått rejält med beröm i alla de tester de varit med i. Det tar emot att sälja dem då jag har varit sjukt nöjd med dem. Originalkartongerna finns kvar. Finns att hämta i Mölnlycke. Mer info här: http://www.adam-audio.com/en/pro-audio/products/a7x/description Inköpta våren 2012 och de är extremt sparsamt använda. Bor i lägenhet med känsliga grannar så möjligheten att nyttja dem fullt ut har varit aningen begränsad. Kontakta mig gärna via mail om ni är intresserade då jag kan vara svår att nå via telefon.
Ett par Adam A7X säljes!!! Säljer mina sparsamt använda Adam A7X, en av marknadens bästa monitorer. Varit tvungen att lägga musikskapandet på hyllan kort efter att jag köpte dem, så kan påstå att de är i nyskick. Köptes genom JAM i Stockholm för drygt 1,5 år sedan. Fås med både kvitto och i originalkartong. Pris 6500 kr eller högstbjudande, skickas ej och finns att hämta i Stockholm. Recension: http://www.soundonsound.com/sos/aug10/articles/adam-a7x.htm
Tjena! Då mitt intresse för musikproduktion och ljudteknik avtagit så känns det lite onödigt att ha dessa dyrgripar stående i lägenheten och damma. Har alltid fungerat perfekt och har behandlats varsamt. Köpta från början på Andreassons musik i Göteborg. Har även två låga ställ av enklare variant som jag kan slänga med. Nypris per/st ca. 5000kr Jag vill ha 7500 för båda inkl. ställ Hör av er via telefon kvällar och helger eller via mail resterande tid.
Säljer mina sparsamt använda Adam A7X. På grund av tidsbrist har jag varit tvungen att lägga musikskapandet på hyllan kort efter att jag köpte dem för cirka 2 år sedan. Har alltid tänkt att jag någon gång ska återuppta musiken men tiden räcker inte till och jag har nu beslutat mig för att göra mig av med dessa godbitar. Nypris är ca 8500 för ett par, jag vill ha 6500. De finns att hämta i Malmö.