Sökresultat för: ”

active stable brottby säljes

Tidigare utannonserade

Vi erbjuder platser från 1 december i vår nyöppnade Active Stable med individuell utfodring. Hästarna får sin grov- och kraftfoder giva fördelad på hela dygnet. Vi har ett nybyggt isolerat skötselstall och isolerat ridhus. Mycket väldränerad sandhage men även en vacker skogsdel.Tränare kommer regelbundet till anläggningen. Stor utebana och fina ridvägar. Möjlighet till sommarbete finns. mer info www.activestable.se
Vi erbjuder platser från 1 juli i vårt ActiveStable. Hästarna får sin grov- och kraftfodergiva fördelad på hela dygnet. Hagen är väldränerad sandhage i ätområdet men även stora naturytor med en kuperad gräs och skogshage med magert bete. Hagen är stängslad med franska elband, polarband. Nybyggt skötselstall samt isolerat ridhus finns. Tränare kommer regelbundet till anläggningen. Mockning av hage samt daglig tillsyn ingår i priset.
Vi erbjuder platser i vårt Active Stable. Individuell utfodring av kraft och grovfoder varannan timme. Väldränerad sandhage men även en stor skogsdel med magert naturbete. Sommarbete finns på anläggningen om så önskas. Tillgång till uppvärmd sadelkammare , uppbindningsplatser i isolerat stall med spolspilta. Isolerat ridhus 40*80, hopp och dressyrtränare finns regelbundet på anläggningen.