Sökresultat för: ”

action man figurer och fordon säljes

Tidigare utannonserade

Hittade en kartong på vinden med gammla Actionforce figurer och fordon från -80 & -90 talet. I stort sett mycket bra skick men små skavanker finns på vissa saker. Tänkte att någon sammlare kanske skulle vara intresserad. OBS! Hela samlingen säljes i ett parti, kom med ett bud! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min samling Bolt Action-figurer, regelbok och lite terräng. Allting är professionellt målat. Blandat plast ochmetalfigurer. Tyska soldater från Warlord Games och ryskt infanteri från Plastic Soldier Company + 3 fordon. Regelbok och tillbehör medföljer (Assault on Normandy-boxen). På grund av kvalitén på målningen sätter jag ett lite högre pris, vilket ändå är ett kap: 1500:- För den som är intresserad säljer jag gärna lite omålade figurer också till bra pris. Jag har amerikanska fallskärmsjägare, Rangers och tyska Fallschirmjäger. Pris på det kan diskuteras vid intresse.
Hej, Jag säljer action figurer och superhjältar samt en hel del olika djur. För de största figurerna med fordon vill jag ha 30:- styck, stora figurer vill jag ha 25:- för och de mindre figurerna vill jag ha 5 till 10:- styck för. Kan tänka mig ett paket pris för allt eller större delar och då kan priset bli bättre. Jag vill helst inte skicka per post. Med vänliga hälsningar, Filip
Action Man figurer och fordon enligt bild. Allt i mycket bra skick. 280 kr
Har en fin samling med Action force - G.I. Joe figurer ifrån 1986 - 1989. Många kompletta med alla tillbehör samt kartong. Har även ett flertal fordon och skepp. Samt lite övrig G.I. Joe relaterade saker ifrån 80-talet.Hör av dig om du vill veta mer i detalj vad jag har.