Sökresultat för: ”

action instinct 20tum säljes

Tidigare utannonserade

Hej har en häftig 20" pojkcykel 3växlad (i navet) vridreglage i höger handtag och växel indikator på styret, med stora stötdämpare på framgaffelen, fotbroms plus broms på fälgarna fram o bak, nya däck fram o bak, en spricka på sidan av sadelen finns o lite repor i färgen, den är ju inte ny, men i bra bruks skick o fungerar bra, hör av er vid intresse Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Två älskade och fräscha cyklar söker ny ägare, endast 500 kr/st! Röd & vit Action Instinct, 3 vx med fotbroms, ljus fram och bak, bygellås, skärmar och reflexer i hjulen likväl som fram och bak. Inköpt ny för 2695 kr. Svart Speedmaster trickcykel med friska fotpinnar fram och bak, bakåttramp=handbromsad och slanglås för att kunna låsa fast cykeln ordentligt. Inköpt ny för ca 2000 kr. Cyklarna finns i Ekeby. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gul/svart Ideal VTrack med dämpning fram - 600 kr Röd/vit Action Instinct (dirtbike) med dämpning fram - 800 kr
Hej! Jag skall nu sälja mina cyklar pga att jag inte använder dem längre eftersom jag köpt en ny. Subrosa Salvador 18" är en vit BMX som jag haft mycket kul med. Den är 2 år gammal och jag har bytt många delar som tex styrstam drev och bromsvajer. Jag har kvar alla orginal delar som jag ger med på köpet. Nypris: 4299kr + delar för cirka 1000kr Mitt pris: 2200kr. Min 3 växlade killcykel Action Instinct 20" är en väldigt bra barncykel som jag haft i cirka 3.5 år men som jag inte använt så mycket eftersom jag köpte BMXen kort därefter. Nypris: 2900kr Mitt pris: 1000kr
20" racercykel, märke Action Instinct, passar både kille och tjej. 3 växlar, fotbroms men även handbroms både fram/bak. Fint skick! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.