Sökresultat för: ”

acta graco trilogic säljes

Tidigare utannonserade

Acta Graco Trilogic bilbarnstol med basenhet, spädbarnsinsats och solskydd säljes. Smidig stol med basenhet för bilen, som gör det jätteenkelt att sätta i och ta ur den, går även att använda utan basen om man vill ha den i en bil till. Modellen är smidig och får även plats även i en liten bil. Vi har använt den i baksätet på en Peugeot 206 utan några problem. Från nyfödd till 13 kilo, Från 2008, bra skick Så länge annonsen finns kvar är bilstolen kvar.
Säljer travel system: Akta graco trilogic babyskydd/bilstol + Akta graco Mirage plus sulky/vagn. Mycket bra och säker bilbarnstol med 5-punktsbälte som är rymlig och kan därför användas länge. Inköpt 2007 och är självklart okrockad. Säljes nytvättad och superfräsch. Mycket smidig att fästa på vagnen, speciellt användbart om man ska handla mm. Vagnen, Akta Graco Mirage Plus är köpt 2009 och mycket fin. Den har 5-punktsbälte och fullt liggläge. Vagn 500:- Bilstol: 500:- Fyndpris för båda: 950:- (ej prutbart)
Babybjörn bärsele active (3,5-12 kg). Suverän bärsele med avlastning för svank och axlar. 400 kr Babyskydd Acta Graco Trilogic 0-15 kg med bas. Basen monteras enkelt i bilens eget bälte. Sedan kan man enkelt klicka i och ur babyskyddet. Om man inte vill använda basenheten så sätter man fast babyskyddet direkt i bilens trepunktsbälte. Insats för nyfödd ingår (ej med på bild, kan mejla). Solskyddssuflett ingår. Välhållen och ej krockad. 800 kr Gåstol från Babyproffsen. 50 kr Svart mjuklift (ej med på bild, kan mejla). 100 kr
Säljes Acta Graco TriLogic Babyskydd med bas. Från nyfödd upp till 13 kg, babyskydd med 5-punktbälte samt ett avtagbart solskydd. Den kan monteras både med eller utan den medföljande basenheten. Basen monteras i bilens egna bälten och har ett reglerbart stag/stöd från rygg mot bilgolvet. Babyskyddet kan enkelt klickas i och ur basenheten så att man slipper väcka bebisen. Om man inte vill använda basenheten så sätter man fast babyskyddet direkt i bilens 3-punktbälte. Den är rengjord och i fint skick. Finns att hämta i Segeltorp.
Säljes Acta Graco TriLogic Babyskydd med bas. Från nyfödd upp till 13 kg, babyskydd med 5-punktbälte samt ett avtagbart solskydd. Lätt att sätta fast basen och lätt att klicka ur babyskyddet. Den kan monteras både med eller utan den medföljande basenheten. Basen monteras i bilens egna bälten och har ett reglerbart stag/stöd från rygg mot bilgolvet. Babyskyddet kan enkelt klickas i och ur basenheten så att man slipper väcka bebisen. Om man inte vill använda basenheten så sätter man fast babyskyddet direkt i bilens 3-punktbälte. Den är i mycket fint skick. Pris: 350 SEK Finns att hämta i Rotebro (Sollentuna).