Sökresultat för: ”

acta graco bilbarnstol säljes

Tidigare utannonserade

2 st Graco Acta Duo Logic stolar = Folksams bilbarnstol Stabil och smidig barnstol. Självklart med Isofix som gör det enkelt att plocka loss och sätta tillbaka vid behov. Jättebra att man kan dra ut ett handtag och dra insatsdelen likt en "resväska" kortare sträckor. Till båda stolarna medföljer babydynor. Bältet går att ändra i tre olika lägen. From baby tom 4 år. Känns trygg och stabil och har självklart inte varit med om någon krock. pris per stol 1000:-
Hej! jag har en bilbarnstol av märket acta graco från 2008 som jag vill sälja eftersom vi inte behöver den mera då våran son vuxit ur den. 0-13 kg, alltså från nyfödd upp till 9 månader! Har sufflett som är riktigt bra en solig dag. Har en basanordning som alltid sitter fast i bilen och där man klickar i stolen. Den är självklart okrockad,har fungerat jättebra för oss. är det något mer ni undrar över så är det bara att slå en signal!
Acta Graco Comfort XTP 6 månader gammal i absolut nyskick. 2010 års modell. Har aldrig blivit skadad eller varit med i någon krock. Vi köpte stolen och sen sålde vi bilen, därför är den väldigt sparsamt använd de 6 månader vi haft den. (Köpte den ny i affär) Inklusive bälten, stödben och solskydd. Godkänd för bakåtvänd montering för barn 0-25kg i framsäte och 0-18kg i baksätet. Godkänd för barn 15-25kg som framåtvänd bältesstol på samtliga platser i bilen med trepunktsbälte. Det är ljuset på bilden som är konstigt, stolen har inga fläckar!! Kommer från ett djurfritt hem! Pris: 1800 kr. (Nypris: 2995 kr) Sarah 0451-14586 0760808610
Säljer ett Babyskydd Acta Graco med basenhet. Mkt smidig och enkel att använda. Stolen klickas bara i basen som sitter fast med bilbältet. Detta gör att det är mkt lättare att plocka i och ur barnet. Man kan även använda babyskyddet utan basen om man tex ska använda en annan bil tillfälligt. Då fäster man den med det vanliga bältet. Verkligen en kanon stol använd av ett barn. Naturligtvis inte krockad. Färgen är grå och röd. Solskydd/sufflet ingår.
Acta Graco Cosmic XTP, som används bakåtvänd från 6 månader tills barnet väger 18 kg. De har lutningsindikator, sidokollisionsskydd & fem-punktsbälte. Till stolen som monteras bak ingår stödben (behövs ej fram). Huvudskyddet är utmärkt som sovstöd för de små, kan avmonteras när barnet blir större. Sitsen kan ställas för ett mer liggande läge för ökad komfort vid långturer. Stolen är i bra skick & har aldrig varit inblandade i några olyckor eller dylikt. Använda i en rök- & djurfri bil.