Sökresultat för: ”

acta graco bilbarnstol ställbar två lägen säljes

Tidigare utannonserade

Bilbarnstol Acta Graco Duologic 2 med Isofixfästen. Grå. Nypris: 4200:- Ca 1 år gammal i absolut bästa skick. DuoLogic 2 är bilbarnstolen som växer med barnet och låter det åka bakåtvänt från födsel till 4-årsåldern. Du monterar stolen lika säkert med bilens två- eller trepunktsbälte eller med ISOFIX om du har en nyare bil. Underförankringsband behövs inte! Insatsen är med sina plyschdynor bekväm även för det nyfödda barnet. Stolen är ställbar i tre lägen. I stolens bas finns ett stödben som stabiliserar mot golvet samt fästen för monteringssystemet ISOFIX.
DuoLogic 2 är bilbarnstolen som växer med barnet och låter det åka bakåtvänt från födsel till 4-årsåldern. Du monterar stolen lika säkert med bilens två- eller trepunktsbälte eller med ISOFIX om du har en nyare bil. Underförankringsband behövs inte! Insatsen är med sina plyschdynor bekväm även för det nyfödda barnet. Stolen är ställbar i tre lägen. I stolens bas finns ett stödben som stabiliserar mot golvet samt fästen för monteringssystemet ISOFIX.
Acta Graco Cosmic Xtp, ställbar i olika lägen. Stolen kan användas både fram- och bakåtvänt i både fram och baksäte, upp till 25 kg. Stödben och bältesremmar ingår. Tvättbar klädsel Pris: 700 Britax Eclipse (2 st), ställbar i olika lägen. Kan installeras i både fram och baksäte, endast bakåtvänt, upp till 25 kg. Komplett med bältesreammar. Tvättbar klädsel. Pris: 500 kr/st Har ALDRIG varit utsatta för krock såklart! Sparkskydd från Acta Graco för bakåtvänd bilstol. Pris: 100 kr
Nu är vi färdiga med vår DuoLogic 1. Har fungerat som babyskydd och upp till fyra år. Lätt att flytta då det sätts fast med isofix. Kan oxå fästas med bälte. Stolen är ställbar i tre lägen, från halvliggande till sittande. Läget ändras med ett enkelt grepp. Babyskyddet är löstagbart med dolda handtag. Det finns oxå hjul och handtag om man vill dra det med sig. Stolen är inköpt 09. Jobbar oregelbundet så om jag inte svarar, skicka gärna ett sms så ringer jag upp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.