Sökresultat för: ”

acne velocite säljes

Tidigare utannonserade

Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Acne Velocite oversize jacka Färg: svart mocka med skinn -och ljusa detaljer. Nyskick Fluffig härlig insida, tuffa spännen och skärp nedtill. Storlek M men jag personligen skulle säga att den är mer som en S/36:a (köpte den här på blocket och säljer den för att den är för liten för mig.) Mejla vid frågor Nypris ca 10.000kr Fraktkostnad på 85kr om jackan ska skickas. (Sista bilden lånad av Ellen Claesson)
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Finns det någon som har en Velocite som jag i Khaki/Grey som vill byta till en likadan i storlek S? Eller den i Black/Pink eller med svart Shearling (inte de nya med spännen!) helst 2012 modellen och helst storlek S. Maila eller sms:a mig om du har en ACNE Velocite som nämd ovan och du vill byta mot en khaki/grey i stl. XS. Kan evtl. tänka mig att sälja den också. Gör ett bra bud isf.
Hej! Jag söker en Acne jacka Velocite Khaki i stl. 34. Om du skulle vara intresserad av att sälja din hör av dig om skick och ditt pris!