Sökresultat för: ”

acne pistol short pistols black 36 säljes

Tidigare utannonserade

Skor, stl. 36, dam Ett par äkta pistol short skor från Acne i svart skinn med guld dragkedja och storlek 36. Passar även en 37 då dessa är något stora i storleken. Såklart original, använda 2 säsonger men fortfarande fina, de har blivit omklackade hos skomakare men behöver sulas om, därav det billiga priset. Köpta för 3000:- säljes nu för 800:- Fler bilder kan ordnas. Jag sparar inte kvitton, kollar mailen dagligen och undanber oseriösa köpare. Skorna kan hämtas i Stockholm, om de ska skickas betalas ev. frakt av köparen.
Jackor & Ytterplagg, stl. 40 (M), dam Säljer min underbara Saga fox i äkta blåräv eftersom garderoben är way to full och den har inte gått att stänga på ett tag. haha Jag uppskattar den till en storlek 38/40 ,brukar alltid ha den med ett skärp i midjan och lite oversize för jag är en storlek 36 men det finns 3 hyskor att stänga den med. Beror helt enkelt på hur man vill den ska sitta. Väldigt fint skick. Köptes för närmare 4000 men säljer den nu för 1500 1 600:- Skor, stl. 37, dam Acne Pistols short i färg cognac. Använda men i mycket fint skick. Är dessutom omklackade och omsulade sedan jag använde dem sist! Passar perfekt nu till våren med bara ben men är en allväders-sko så har använt dem på vinter med :) funkar fint. Nypris va 3495 så passa på att fynda. Acne pistols är lite stora i storleken så dessa är en storlek 37 men motsvarar en 37 1/2- 38 i storlek 1 500:- Skor, stl. 38, dam Acne Pistols tall black. Vackra boots som passar året om. Mycket tåligt läder som kommer ha hur många år som helst att ge. Sparsamt använda. Behöver inte sulas eller klackas om än. Önskas fler bilder maila gärna då annonsen bara tillåter att man lägger upp några stycken. Vill ni ha det postat fördrar jag schenker, så att det är spårbart och samtidigt till ett billigare pris än posten. 1 500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Skor, stl. 36, dam Skor från acne studios i modellen Pistols shortblack i str 36. Säljer för 1400kr. Använda bara ett fåtal gånger. Smsa gärna