Sökresultat för: ”

acne datorväska säljes

Tidigare utannonserade

Säljer ett kit bestående av en datorväska och en större weekend väska från det svenska varumärket ACNE, www.acnestudios.com. Väskorna är i matchande brunt läder med silvriga detaljer i form av dragkedjor, spännen och logotyp. Väskorna är båda i ett mycket fint skick, de har blivit sparsamt använda och håller hög standard. Säljes p.g.a. att vi inte använder dem längre. Väskorna är inköpta för cirka 5 år sedan. Detaljer datorväska: Stiligt och sparsmakat yttre med möjlighet att alternera att använda handtaget eller (justerbar) axelrem. Inga fack eller dylikt på framsidan. Enda detaljen på yttersidan är en adresshållare i läder som är fast med tryckknappar. Inuti på ena sidan: plats för dator som spänns fast med två resårer. På andra sidan finns det två stora fack för kollegeblock etc. och ett mindre fack med dragkedja. Mått: Längd: 40 cm Bredd: 30 cm Höjd/Djup: 6 cm Nypris: 3500 kr Mitt pris: 1500 kr (Frakt tillkommer) Detaljer stor weekendbag: Mycket användbar weekendbag i samma stil som ovan datorväska. Också denna har både handtag eller axelrem att välja mellan. Utsidan har en adresslapp, liksom datorväskan samt två st djupa fack som sluts med dragkedja. På väskans insida finns på ena sidan ett mycket stort fack som sluts med dragkedja (lika stort som väskan är djup och bred). På dess andras sida finns två fack, dessa utan dragkedja. Väskan är mjuk i modellen och storleken varierar därför utifrån vad du har i den. Dess storlek är vid tomt och liggande tillstånd: 53 cm hög och 78 cm bred. På grund av dess mjuka modell går den att stretcha ut den rejält och i princip skulle du kunna få plats med t.ex. ett duntäcke i väskan. Nypris: 8500 kr Mitt pris: 3000 kr (Frakt tillkommer) Önskar du köpa dem båda har jag ett paketpris på 3500 kr för dem båda. (Frakt tillkommer) Fler och detaljerade bilder kan givetvis sändas efter intresse. Köparen står för frakt, sänds rekommenderat. Säljes till högstbjudande och i befintligt skick.
Säljer min fina Porter Ryggsäck som även kan användas som datorväska. I absolut nyskick. Inköpt 18/7 -2013 i Tokyo. apc woolrich alden church´s common projects lanvin cucci visvim acne timberland Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En riktigt snygg datorväska i svart läder från ACNE, SS07. Avtagbar visitkorts-ficka på framsidan, smal axelrem med pad. Insidan har på ena sidan straps för att hålla fast dator och på andra två större fack med knappfäste och ett mindre med blixtlås. Som ny, inga märkbara spår av användning. Nypris 3900:-