Sökresultat för: ”

abus rattlås ssf säljes

Tidigare utannonserade

Rattkryckan ABUS Carblock Granit är godkänd och rekommenderas av SSF Svenska Stöldskyddsföreningen. Tester visar på ett närmast fullkomligt stöldskydd. De flesta försäkringsbolag tar bort din stöldsjälvrisk om bilen blir stulen och vid stöldförsök av bilen. Går snabbt och enkelt att montera. Kraftigt rattlås av härdat stål. Mycket välvårdad. Nästan som ny Två nycklar medföljer. Köpt för 890:-
ABUS Carblock Granit rattlås säljes. Rekommenderas av SSF. Maila eller ring vid intresse.
Helt oanvänd, nypris 1000:-, nu 300:- ouppackad i sin låda med två nycklar. Köper du den här så behöver du inte vara rädd att nån stjäl din bil! godkänd av bolagen och SSF Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Först till kvarn, slumpas då vi har garage och ej använder detta längre - komplett med 2 st nycklar. Abus Carlock Granit är ett oerhört svårforcerat hinder för biltjuvar. För att knäcka Abus Carlock måste tjuven antingen såga i sär låset eller ratten, en tuff uppgift och inte något som den impulsive eller den normala biltjuven har vare sig tid med eller redskap till! * Den ger således också en signal till tjuvar att det inte är lönt att försöka, vilket minskar risken för onödiga inbrottsskador på bilen. * Rattkryckan Abus Carblock är godkänd i klass 3 och rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen, dvs den är SSF Godkänd. * Tester som gjorts visar på att Abus Carlock ger i det närmaste ett fullkomligt stöldskydd. * Hos de flesta försäkringsbolag slipper du dessutom att betala självrisken vid försök/tillgrepp av bilen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag har sålt min bil och säljer därför rattlås/rattkrycka och elektrisk kylbox. ELEKTRISK KYLBOX Aldrig använts (absolut nyskick) Både 12 V DC-adapter och 220 V-nätkabel medföljer. Svenska instruktioner Butikspris ca 600 säljer för 300 kronor --------------------------------------------------- Bloster rattlås/rattkrycka Jag betalade 850 kronor för den (695 + 155 postavgifter) säljer den för 400 kronor. (2st nycklar medföljer samt en ID-bricka för beställning av nya nycklar.) http://www.alarmera.se/Rattkrycka.Bloster.htm Rattkrycka Bloster - SSF Godkänd RattLås - Bloster Roc: Vi vågar påstå att BLOSTER ROC är marknadens säkraste rattlås, men för säkerhets skull, ta inte oss på orden utan läs själv danska Extrabladets test. BLOSTER ROC är ett av endast tre SSF-godkända rattkryckor på den Svenska marknaden och rekommenderas av samtliga försäkringsbolag genom Trafiksäkerhetsföreningen.[www.stoldskydd.se] Med rattkrycka BLOSTER ROC säkrar du snyggt och effektivt din bil. 2st nycklar medföljer samt en ID-bricka för beställning av nya nycklar. Längd 50 cm. Jämfört med de två andra godkända rattkryckorna på marknaden så måste man på Bloster ROC försöka såga av den på två ställen för att frilägga den, på de andra endast en genomsågning. Godkänd av SSF, Stöldskyddsföreningen, vilket kan medföra förbättrade villkor betr. din bilförsäkring. Fråga ditt försäkringsbolag. Passar de flesta rattmodeller. Bäst i test! Tidningen Extrabladet i Danmark publicerade ett test 2004-11-14 med 7st rattkryckor. En låsmästare utförde testet. Bloster ROC avgick med totalsegern (5 av 6 stjärnor) där testaren fick avbryta uppbrytningsförsöket av Bloster efter 30 minuter. Tvåan ABUS Carblock fick 3 av 6 stjärnor med uppbruten rattkrycka efter 4 minuter. Läs mer om testet. Extrabladet i Danmark 17. november 2004 kl. 17:00: "Det lykkedes ganske enkelt ikke låsesmeden at lukke den op. Han tog den med til sit værksted, men der var intet at gøre, hvis han ikke måtte bruge en vinkelsliber. To rutinerede låsesmede gav op efter halvanden time. Selv efter ekstrem vold virkede låsen stadig."