Sökresultat för: ”

abus containerlås conlock klass 4 säljes

Tidigare utannonserade

Abus nya containerlås av specialhärdat stål. Godkänt i klass 4 av Svenska Stöldskyddsföreningen. Godkänt av försärkingsbolag för låsning av containrar med värdefullt innehåll. Passar även på skjutdörrar, hangar- och maskinhallar, lastdörrar på transportbilar med mera. Abus Conlock 215/100 är tillverkat av stark och motståndskraftigt specialhärdat stål - med hjälp av en speciell svetsteknik för högsta säkerhet. Alla delar är behandlade för att på bästa sätt motstå korrosion. Enkel och snabb montering. Passar i princip alla containermodeller och kan användas även på skjutdörrar, hangar- och maskinhallsdörrar, lastdörrar på transportbilar mm. Conlock 215/100 består Skall användas tillsammans med låset som följer med i förpackningen, annars ej godkänt!
HELT NY / EJ ANVÄND !! Säljer ett helt nytt och oanvänd containerlåsABUS ConLock Granit 215/100 med passande lås ABUS Granit 37RK/70HB100 inklusive två stycken nycklar. Godkänd i klass 4 enligt SBSC! Vid frågor, maila! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Låsbom av SBS typgodkänt material. Testad och intygad av SSF. Låsbommen sitter på insidan för att försvåra forcering. Justerbar efter tjocklek på dörr, passar både isolerade och oisolerade containers. Passar även containers som blivit skeva. Rekommenderas tillsammans med ABUS Hänglås 37 RK-70, säkerhetsklass 4. Nypris 5995 SEK http://www.securitysweden.com/shop/product.php?id_product=129