Sökresultat för: ”

abu garcia revo mgx säljes

Tidigare utannonserade

Abu Garcia Villain Micro 7'1" Säljes i fint skick! Sparsamt använt! Spöt är i samma design som REVOMGX rullen. Använt till lättare spinnfiske efter abborre och jag har varit mycket nöjd. Odelat med bra känsla! Bra att veta är att jag bytt toppöggla. Kan skickas inlindat i bubbelplast i redigt papprör. Ev frakten står du för!Fler bilder kan skickas. Säljes pga att jag ska testa bygga egna spön.
Nu säljer jag en Revo mgx som endast är använd 1 dag och ett jerkbait spö, även det använd 1 dag. Rullen är högervevad, 10 års garanti och fullspolad med lina. Säljs då jag köpte en vänstervevad dagen efter. Har även ett nytt vertikal spö som kan säljas. Jerkbaitspö Jerkbait 6,6" 150gr Berkley selectionseries by anders forsberg 800:- Vertikalspö Abu Garcia Revenge next generation 6,0" 5/25gr 800:- MultiRulle Abu Garcia Revo MGX Högervevad 1800:- ALLT 3200:- eller seriöst bud! Allt köptes samtidigt i ABUS egna shop på fabriken. Garanti i 10 år på rullen!!! Fixar bilder vid intresse. Kan skickas men köparen betalar eventuell frakt.
Säljer min högervevade Revo MGX helt ny i förpackning nypris ca.3000kr mitt pris 2000kr eller bud (OBS. jag svarar inte på skambud) fakta om rullen Låg vikt, funktionalitet, ergonomi och pålitlighet! Revo MGX kommer från nästa generatios lågprofilrullar. Kompakt design med stativ i ett stycke X-Mag-legering, som verkligen tål påfrestning men väger lätt. Infini II-spolen ger dig kontroll och tillsammans med det smidiga bromssystemet ger konstruktionen dig verktyget att kasta även mycket lätta beten med längd och precision. Rullen ligger perfekt i handgreppet och den ergonomiskt utformade veven bidrar också till en avsevärt bättre fiskekänsla. Huvudaxeln är i flygplansaluminium, titaniumbelagd linspridare och en ny rullfot kröner det lilla underverket. Är du riktigt allvarlig när du väljer rulle är det hög tid för en Revo MGX! Vikt: endast 154 gram 115 meter 0,30 mm 9 kullager och ett glidlager har du frågor? tveka inte att höra av dig. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej nu har jag ett fiskespö med en rulle som jag säljer mycket billigt!!! Rullen är en Abu Garcia ( Revo MGX) den har 10 lager i sig. Värde 3000kr ny, Sen ett fiskespö Abu Garcia Fantasista 15-60g värde 3493kr jag säljer detta för 4000kr.Helt nytt med lina har aldrig andvänt det. Kontakta enbart via mobil.