Sökresultat för: ”

abrahamsberg arkitektvägen säljes

Tidigare utannonserade

Välplanerad 3a i Bromma bytes mot mindre Finnes: Fin, ljus och välplanerad 3a i Abrahamsberg med två sovrum och rymligt badrum. Vardagsrummet har parkettgolv och öppenspis. Det finns gott om förvaring. Hörnlägenhet med balkong. Låg hyra. Kök med plats för mindre matplats. Vindsförråd ingår. Lägenheten är totalt 57 kvm. Abrahamsberg är ett trevligt, barnvänligt område med närhet till både bekvämligheter som mataffär, café och tunnelbana samt till grönområden och vatten. Lägenheten måste ses!! Sökes: En 1:a i innerstan/närförort med låg månadshyra
Här är en luftig tvåa med välplanerade kvadratmetrar i natursköna och mysiga Abrahamsberg med högt i tak, stora fönster och fiskbensparkett i vardagsrummet. Det är stambytt i kök och badrum 2009. Rymliga garderober i hall och sovrum och kök med gasspis, plats för matbord och goda förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr från Daloc installerad under 2011 och balkongen nyrenoverad vintern 2010. Rymliga förråd både källare och vind. Mycket fräsch nyrenoverad tvättstuga. Önskas P-plats tillkommer 300 kr på hyran. Vi trivs väldigt bra i lägenheten och i Abrahamsberg men familjen växer och vi är därför i behov av en flytt.
Stor och ljus dubbellägenhet belägen i hörnet högst upp i huset. Gult tegelhus byggt 1938. Helrenoverad och stambytt år 2000. Stort kök med matplats. Två fina balkonger i syd-sydöst läge. Öppen spis och gott om förvaringsutrymmen. Till lägenheten ingår även ett stort källarförråd och p-plats vid bakgården av huset. Trivsamt och lugnt område med nära till både natur, skolor och lekplatser. Intill huset ligger ett skogsområde. 5-10 min promenad till Abrahamsbergs t-banestation. Hyran är egentligen 10084 kr Önskar byta mot två lägenheter. Gärna en lägenhet i Bromma och en närmare innerstan.
Trevlig lägenhet på lugn gata i Abrahamsberg bara 5 minuters promenad från tunnelbana. Kök med gasspis, toalett med dusch, ett litet sovrum/matrum samt större rum med utgång till balkong. Högst upp i huset.
Ljus 4:a högst upp i trivsamt hus med fritt läge vid grönområde. Balkong med kvällssol.Kök med sittplats för 6-8 pers. Barnvänligt med lekplats på gården, 5 min till Abrahamsbergs T-bana, 7 min till Stora Mossen och Ålsten. Badrum m badkar o plats för tvättmaskin, gästtoalett.