Sökresultat för: ”

abonnemang 3total 349kr månaden säljes

Tidigare utannonserade

Hejsan! Någon som är sugen att ta över mitt abb från tre. Abonnemanget är 3Total det innebär en fast kostnad på 349kr. Ring/smsa/mmsa fritt ingen extra kostnad alltså endast 349kr/månaden. 10GB surf/mån Då får du Samsung Galaxy S3 på köpet. Telefonen är i kanon skick och olåst. Kvitto/garanti finns. Du står för överlåtelse avgiften 250kr eftersom du får telefonen. Får ej ha betalnings anmärkningar. Samt att du får telefonen när tre har godkänt överflyttningen.
Överlåter mitt abonnemang. 3Total, kampanjprisplan. Fria samtal, sms, mms samt surf (10 gig / månad, därefter sänks hastigheten). 349 kr / månad. Bindningstid till och med mars 2014 (16 månader). Går ej att få samma deal i butik idag och med största sannolikhet kommer ingen operatör att erbjuda något som är lika förmånligt. Vit iPhone 4s 16g som jag fick med vid tecknandet medföljer. Bra skick och givetvis medföljer originalförpackningen med alla tillbehör. Föredrar kontakt via telefon.
Jag har en HTC One X White i toppskick, införskaffad i maj med ett fast pris abonnemang3Total. kampanjprisplan. I abonnemanget ingår även 10GB fri surf. Kostnad: 349kr i månaden, överlåtelse avgiften 250kr bjuder jag på. Efter bindningstiden kan man fortsätta ringa för samma förmånliga pris. Telefonen finns i Linköping, men kan givetvis även skickas så snart överlåtelsen av abonnemanget är genomförd. Tillbehör: laddare, original handsfree lurar, båda skalen som syns på bilden... Ring eller maila vid intresse.
hej har ett bra abonnemang 3total som ja måste bli av med för den funkar inte i norrland den går ut 2014-09-27 kostar 349kr i månaden 3 hade detta abonnemang en kort tid kostar igentligen 699 kr 3000 min att ringa för i månaden 3000 sms i månaden 10 gig i månaden å surfa för detta är mycke skickar med telen i detta abonnemang nokia lumia 800 svart med alla tillbehör telen i bra skick men de e abonnemanget man vill åt
Hej, Jag har ett abonnemang hos Tre som varar i 23 månader till som heter 3Total. Och jag vill överlåta till någon som behöver det bättre än mig. Detta är Abonnemanget för dig som ringer och sms:ar väldigt mycket. Den enda räkning du kommer att få se är 349kr månaden. Det är i princip samma abonnemang som Tre tar 699 för i månaden. Men med det här erbjudandet betalar du bara 349 i månaden och får ringa, sms:a fritt hur mycket du vill till alla operatörer inom sverige och surfa 10gb i månaden. Villkor för överlåtelse. Det får inte finnas några obetalda fakturor som har förfallit. Övertagande person måste bli godkänd i kreditkontroll och ha fyllt 18 år. Överlåtelse avgiften kostar 250:- Och den bjuder jag på.