Sökresultat för: ”

abilica crosstrainer winelip 1.0 säljes

Tidigare utannonserade

Abilica WinElip 1.0 Crosstrainer Använd mindre än 20 tim Nypris 4,000:- Passar dig som önskar en solid och flexibel träningsapparat. Abilica WinElip är bästsäljaren i sin klass. Passar för dig som har ambitioner med träningen. Abilica WinElip 1.0 har manuellt justerbart magnetmotstånd i 8 nivåer. Reglerbara handtag för individuell anpassning. Översiktlig träningsdisplay med alla nödvändiga funktioner. Är en mycket driftsäker och kompakt apparat. Se tips på... http://www.familjeliv.se/Forum-21-83/m46846088.html
Crosstrainer Abilica WinElip 1,0, från 2008
En enkel, effektiv och lätthanterlig träningsmaskin med en lättläst display som visar tid, distans, hastighet, puls och kaloriförbrukning. Manuellt justerbart magnetmotstånd i 8 nivåer. Det sitter en pulsmätare i de inre handtagen med vilken du kan se din puls under träning. Crosstrainern har transporthjul samt höjdjustering så att den står stabilt. Mycket robust och rejäl i konstruktionen. Sparsamt använd! Nypris 3995 kr på Team Sportia.
Yes, ska nu sälja min Abilica WinElip 1.0 CrossTrainer då jag nästan aldrig använder den, samt att jag snart flyttar och önskar inte att ta med den i flytten. Den är 2 år gammal, men som sagt väldigt lite använd. Riktigt bra skick med andra ord! Ny pris ca4000kr (Det är samma nypris idag som för 2 år sedan märkte jag när jag kollade upp info om den), säljes för 2200kr Lättläst display som visar tid, distans, hastighet, puls och kaloriförbrukning. Manuellt justerbart magnetmotstånd i 8 nivåer. Väldigt skonsam och effektiv träning. Finns lite extra info på: http://www.swehealth.se/abilica-winelip-10-crosstrainer-p-517.html Finns att hämta i Ljusdal. Kan fås billigare vid riktigt snabb affär Jobbar vardagar mellan 8 och 17, så ring gärna kvällstid, alternativt maila när som helst.
crosstrainer i nyskick använd ca 60 minuter. Bruksanvisning finns.