Sökresultat för: ”

abessinier blandning till salu säljes

Tidigare utannonserade

Har två katter som måste tyvärr bort så fort som möjligt pga allergi. det är en hona och en hane, bägge är runt 3 år gamla. kastrerade och id märkta. Honan är en huskatt som är social, matglad och mycket kelsjuk. Alice är från katthemmet här i Karlstad och troligtvis utekatt från början, så hon skulle nog må gott av att komma ut igen färg: Spräcklig Hanen är en skygg blandning mellan abessinier och siames mycket fin i pälsen och väldigt kelen när det får vara på hans villkor. Diver har vart innekatt hela livet Vi har endast gett dom torrfoder. Behövs inte gå till samma hem. 250 kronor för en katt.
Vår kära Rocky söker ett nytt hem. Hon måste omplaceras på grund av allergi. Hon blir 6 år gammal i november. Hon är avmaskad, rumsren och snäll. Hennes mamma var hittekatt men vi tror att hon är en blandning av Abessinier och bondkatt. Rocky springer gärna ute och leker. Har god aptit och är en glad liten frisk katt. Så om du själv vill ta hem henne till dig eller känner någon som kan tänka sig ta hand om Rocky, maila mig. Jag kollar mailen flera gånger om dagen. Pris: 100kr
Nytt hem sökes till denna rara och pratglada katt! Han heter Akilles och är 7 år. Akilles är en blandning mellan abessinier och perser. Han kräver mycket kärlek och möjlighet att vistas ute fritt efter önskemål. Vi ser helst ett boende på landet för honom! Akilles är kastrerad och vid god hälsa! Att Akilles kommer till ett bra hem är viktigare än priset! Det är med stor sorg vi måste ge honom ett annat hem eftersom han inte längre trivs efter att vi flyttat från landsbygden. OBS lånad mail, ring!!
Önskar 2 kattungar en svart hona plus en annan i åldern från 8 v. P g a att vi mister vår älskade Klara efter 16 år blir livet sig inte mer likt. Vi söker nu omg. 2 stycken kattungar att slösa all vår kärlek som vi har. Vi har mycket erfarenhet av några katter och deras långa liv hos oss. Det gör inget om svarta honkatten är blandning av abessinier/ bondkatt . En önskan men inget krav.
Nu är vi till salu! Båda har underbart temperament : ) Den grå hanen har en blandning av grön blå ögon. Den svarta har ljusa underhår och nyanser av mahogny i pälsen. De för sig med stolthet och är mycket goa och sällskapliga! De är vaccinerade enligt rekomendation av veterinär klinik = (kattpest och kattsnuva ). De är också veterinär besiktade utan anmärkning. Intyg finns. Pappan är rödmaskad bicolour Ragdoll och mamma är blandning mellan Norsk skogskatt och Abessinier. Båda är kärnfriska! Den svarta 4000 kr och den grå 5000 kr. Om du är intresserad skulle vi uppskatta om du i ett mail berättar lite om dig själv, hur du bor, hur katten kommer få det hos dig, om du sedan tidigare är van vid katt. Har du anlag för allergikänsligehet, är det testat? Endast mailsvar i första skedet! Efter överenskommels är du varmt välkommen på besök : )