Sökresultat för: ”

abc syskonvagn trillingvagn säljes

Tidigare utannonserade

Nu säljer vi vår trotjänare. Vagnen som är den oöverträffade lösningen för dig med tre små barn. Vagnen har plats för tre men är lika stor som en vanlig syskonvagn (bredd 74 cm, längd 130 cm) och går därför igenom de flesta dörröppningar. Syskonsitsen kan enkelt tas bort och vagnen användas som en vanlig syskonvagn. Varje säte, även syskonsitsen, har en maxlast på hela 25 kg. Alla säten har liggläge och suflett. Läs mer på http://www.gobubbago.com.au/index.php?main_page=product_info&cPath=32&products_id=21 Regnskydd och solskydd ingår (även till syskonsiten). Vagnen är nyköpt från Nya Zeeland i december 2009. Förvarad inomhus i rök- och djurfritt hem. Första kontakt endast via mail. Inget prut.
Tvillingvagn med avtagbar syskonsits.Lättkörd med låsbara framhjul. En mycket robust vagn med metallram. Vagnen är ganska tung ca 20kg men samtidigt stabil, vilket är mycket bra när man har ett barn översitsen. Regnskydd för tvillingdelen ingår men är i slitet.
Mamas and papas tvillingsulky, nyskick, 1000kr Använd en gång (och då för att hänga väskor på eftersom tvillingarna ville gå och vägrade sitta i den). Fullt fällbara ryggstöd Regnskydd ingår ABC trillingvagn, väl använd, 1000kr "ABC Adventure Buggy Everest Triplets/Twin Pram + Toddler Seat" Helt fantastisk vagn! Väldigt lättkörd trots storleken. Använd till våra tvillingar och deras storebror. Fullt fällbart extrasäte som sitter ovanpå vagnen. (Fungerade tills sonen var nästan fyra). Regn och solskydd ingår. Väl använd så den är blekt på sina ställen, det finns skavanker här och var, ett av framhjulen sitter lite snett, men det påverkar inte prestandan alls. Det saknas även en fjäder till bromsarna. Vagnen kan bara beställas från Australien eller Nya Zeeland och kostar då AU$ 1500 + frakt. Det här skulle vara en perfekt extravagn, eller kanske "try before you buy" innan en ny beställs från andra sidan klotet.