Sökresultat för: ”

abc design syskonvagn säljes

Tidigare utannonserade

Vagn (1) Brio kombivagn. Vagnen är i mycket bra skick, har bara används till ett barn. Vagnen har stora stabilla hjul som klarar alla slags väder. Endast 1500 kr. Vagn (2) ABC Design syskonvagn. Vagnen består av 3 delar, 2 sittdelar och 1 liggdel. Man kan enkelt vända delarna så att bebisen tittar på dig eller på omvärlden. Endast 1000 kr. Båda vagnarna finns i ett djur och rökfritt hem i sundbyberg.
Hej, Nu säljer ABC syskonvagn, den är jätte mjuk och flexible att köra och ta lite plats i bilen på linken kan ni ser flera bildar. Vagnen användad 6 månader och ser helt ny ingen fel. börde se! Färg: Cream-olive Vikt: 18kg Storlek: 140 69 105 cm /97 69 58 cm/. Vid flera info gärna kontakta mig. Hälsningar Noor
Barnen växer och nu säljer vi vår trotjänare. Denna syskonvagn från ABC Design har fungerat väldigt väl för oss. Med sina 3 hjul är den smidig att ta sig fram med och barnen har trivts jättebra i den. Vagnen är lätt och blir relativt liten hopvikt. Ryggstöden är individuellt justerbara och en mjuklift medföljer. Vagnen är välanvänd (ett däck har punktering) och solblekt men kommer att bli till stor glädje för en familj till.
Hej! Säljer en svart syskonvagn av märket ABC design. Delad rygg, fullt liggläge och sittläge. Ryggarna kan man justera med en rem så att man kan välja lutning själv. Två titthål i suffletten. Tre hjul, jättelätt att svänga och köra. Korg under vagnen. Selen. Regnskydd. Den är mindre än tex Babytravelns syskonvagn och den tar inte stor plats i bagageutrymmet. Smidig och bra. Går bra att ringa i stort sett när som helst. Sara
Eftersom att vi nu har behov av en syskonvagn säljer vi våra två fina och fräscha vagnar av märket Abc Design. Båda vagnarna är är köpta nu under 2012 och fungerar hur bra som helst. Svängbara hjul mm. För den svart vita duo vagnen vill jag ha 1500kr Kan skicka bild på den matchande liggdelen (hårdlift) om ni vill se hur den ser ut. För sittvagnen vill jag ha 900kr.