Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare utannonserade

Hej alla! Våra fina kattpojkar Morris och Iggy, tre år, söker nytt hem pga ändrade förhållanden. Båda är mycket sociala och keliga. Dom söker kontakt och vill bli ompysslade. Morris är en abbessinier/somali och Iggy är en vanlig huskatt, med förmodligen lite norsk skogskatt i blodet. Dom är härligt lurviga! Dom har varit innekatter men är nu även utekatter. Vi ser gärna att de kommer till hem ute på landet eftersom de inte är vana vid bilar. Båda är kastrerade, chipmärkta och har god historik. Ring eller mejla för mer information.
Hej, våran Gizmo behöver ett nytt hem med kärleksfulla och kattälskande människor omkring sig! Sorgligt nog kan vi inte längre behålla honom pga allergi i familjen. Gizmo 6 år är en katt med mycket charmig personlighet. Han är egensinnig och mycket lojal och kelig med de människor han tar in i sitt liv. Han är inte van vid andra katter. Hundar är han förtjust i och har lekt med vid flera tillfällen. Han är en typisk abbessinier som enbart tyr sig till några få människor åt gången.
Pappan = abbessinier Mamman = Bondkatt 2 st svarta kattungar, rumsrena, 7,5 veckor gamla, släpps ej före vecka 12. 2 st pojkar. Jättesnälla och vana vid barn . Betalas vid bokning. Pappan kan träffas på plats.
jag har 2 st abbesinierkattungar till salu. Den ena ytterst fint tecknad. Det klassiska m:et finns tecknat på båda. Kattungarna är 7,5 veckor gamla. Jag kommer självklart att vaccinera dessa i vecka 9. Jag släpper ej dessa före vecka 12. Bokning samt 50 % i handpenning krävs. Pappan som är en klassisk abbessinier finns att träffa vid besök. För bilder samt besök ring, maila ej.