Sökresultat för: ”

ab circle pro funkar den säljes

Tidigare utannonserade

Jag köpte denna Ab Circle Pro för en månad sedan. Visst funkar den, för jag får träningsvärk av den. Men tiden räcker inte till för träning på den just nu, är hemma väldigt sällan. Så nu säljer jag den till bättre behövande. Köpte den för 2000 kronor, nu en månad senare säljer jag den för 1700, priset kan diskuteras vid snabb affär. Endast för avhämtning. Kontakta mig endast via mail!
hej! eftersom vi ska nu flytta tänkte jag sälja lite av mina tränningsmaskiner och tillbehör för att underlätta flyttningen. det mesta är såld men vad jag har kvar är min AB circle pro som jag har haft ca 4-6 månader, funkar perfekt då jag har tagit hand om den nogrann, har alla anvisningar kvar samt dvd skivan som visar hur man ska träna! jag köpte den helt ny från tv shop för ca 2500kr men säljer den för 1300kr för att den måste bort innan vi flyttar. sms mig helst,eller skicka ett mail med ert num så kan jag ringa upp er vid intresse! tack!!
Ab Circle Pro säljes billigt. Känd från tv shop. Allt funkar som det ska, dock så är den tejpad på ena handtaget men funkar alldeles utmärkt för det, därav det billiga priset. Pris: 600kr ExtremeFit XP 517. En otroligt tyst och skön träningscykel med många träningsmöjligheter. Pris: 600kr Köparen betalar eventuell frakt. Kan skickas via bussgods. Eller hämtas på plats i Lysekil.
träna mage, låren och minska din storlek. jag säljer min pga flyttning utomlands. den är nästan ny , funkar perfekt.
Säljer den pga ekonomin, funkar jättebra och jag har varit nöjd med den. Funkar jättebra och jag använder den på kvällarna till program på tv, under dagen och så. Alla delar finns kvar på den, dock inte lådan som den fraktades i. Jag har haft den sen januari 2011. Ab Circle Pro är det snabbaste och enklaste sättet att få den platta och vältränade mage du alltid har drömt om! Ab Circle Pro kombinerar hjärt- och muskelstärkande träning och ger därför maximal kaloriförbränning. Samtidigt utnyttjas tyngdkraften i den cirkulära rörelsen för att koncentrera och rikta träningen till de övre, nedre och sneda magmusklerna. Effekten är närmast otrolig och resultaten är fantastiska! Faktum är att 3 minuters träning med Ab Circle Pro motsvaras av 100 vanliga sit-ups. Ab Circle Pro är skonsam för både rygg och nacke. Träningen ger resultat där den ska och medför ingen onödig påfrestan på andra delar av kroppen. Tack vare kombinationen av hjärt- och muskelstärkande träning kan du både förbränna kalorier och träna dina muskler samtidigt! Och det blir ännu bättre. Om du lossar svängskenans lås-sprint så förvandlas din Ab Circle Pro till ett lika kaloriförbrännande redskap för att träna höfter, stjärt och lår.