Sökresultat för: ”

aalto skärmvägg säljes

Tidigare utannonserade

HANS S. JAKOBSEN 1996. Rumsavdelaren Viper är en tre meter lång och 160 cm hög skärm som består av ovala rör. Den är tillverkad i pressad kartong och har en lätt ljudabsorberande effekt. Viper kan rullas samman till en kompakt cylinder. Fungerar bra för att dela av en zon i ett rum eller för att skärma av baksidan av tvn eller andra fristående möbler. Kulören är ljusbrun och denna varianten är sedan flera år ute ur produktionen (obs samlarobjekt). Passar bra tillsammans med andra moderna möbler eller klassiker från Alvar Aalto, Arne Jacobsen, Hans Wegner mm (se aluminiumvarianten på följande hemsida http://www.fritzhansen.com/se/viper-vb300-stangd-enhet)
Skärm 100 formgiven av Alvar Aalto 1936. Rumsavdelare i lackad furu. B:200 cm H:150 cm
Säljer nu våran designklassiker, Skärm 100, formgiven av Alvar Aalto 1939. Denna möbel lyfter vilket rum som helst, är lättplacerad och har många användningsområden. Vi har haft den som både sänggavel och rumsavdelare. Utförande i lackad naturfuru. Höjd: 150 cm. Längd 200 cm. Nypris för skärmen ligger någonstans mellan 15-16000 kr. Pris 8000 eller högstbjudande.
Industriell skärmvägg köpt på den en gång så fantastiska inredningsbutiken Apparat på Nytorgsgatan. Rumsavskiljaren passar bra att skärma av rum med, gömma förvaring, hänga fina kläder på, sängstopp osv. Den har en industriell look och går lätt att byta tyg på. Den passar med designklassiker som Aalto, Eames, Mogensen, Ire, String, Thonet och liknande. Eftersom Apparat endast köpte in få utvalda produkter så är denna unik och går inte att få tag i. Består av en solid sida och två utfällbara. Mått: H 175 B 100 (ihopfälld) Mellanbredd: 150 cm Maxbredd: 200 cm Pris 2000 eller bud!