Sökresultat för: ”

a ponny sadel till salu säljes

Tidigare utannonserade

Jag vet inte vilket märke eller hur gammla sadlarna är. Det är lite slitage på dem och de skulle säkert behövas lite ny stoppning. Bra slit och slängsadel, om du ska rida in unghästar eller bara en luffartur i skogen. Sköna att sitta i. Bild 1 Sadeln har sutit på ett lite bredare varmblod. Komplet med stigläder, stigbyglar, vojlok och sadelgjord. 600 kr Bild 2 Sadeln har sutit på en stor A ponny. Passar säkert B ponny med. Sigläder finns 400 kr Ring eller maila vid intresse
Måste nu med stor sorg sälja min ponny pga att jag fyllt 18 år. Vi söker nu en liten ryttare som vill ha roliga ponny år på en perfekt läromästare. Han har tagit mig från L:d till att ha kvalat till Msv: A. Deltagit i elitlag 2009 och 2010. Kom 3:a i DM 2010. Är även fin i dressyren, har fått många fina komplimanger för sitt fina steg. Glad och positiv ponny med hjärtat på rätt ställe. Sadel och viss utrustning medföljes. Ring eller mejla för mer information. Bra hem viktigare än priset.
Fingal är en brunskäck född -97, är 136,7 cm hög C ponny. Välutbildad allroundponny med 3 bragångarter. Inriktning Dressyr, Fälttävlan. Fingal är snäll att sko, lasta och klippas. Gör galoppombyten i vart 3:e. Varit placerad 3:a i Fälttävlans SM (5år sedan).Har varit hos ägaren i 4år och haraldrig varit skadad. Ett par täcken ingår i priset, sadel kan diskuteras. Ytterligareförfrågningar görs gärna via mail eller telefon. För fler bilder mm.
Jag måste nu med sorg i hjärtat sälja Bella p.g.a. att jag blivit för stor för henne. Bella är ett c-ponny sto på 13 år och mäter 135.7 cm. Hon är en häst som är supersnäll i all hantering så som lasta, sko, klippa och duscha. Hon har tävlingslicens, samt pass och chip. Jag är väldigt mån om denna ponny så vill därför att hon ska komma till ett så bra hem som möjligt! Utrustning som sadel och täcke ingår. Vid frågor eller mer info, hör av er!
1. Hubertussadel i fint skick till salu p.g.a att min ponny växt ur den. 17" och normal i bommen. Bred och fin, passarhästar med aningen svängd rygg. Inköpt förra våren men endast använd 3/4 gånger sedan dess, regelbundet smord och rengjord. pris: 2500kr 2. Horse comfort allround syntetsadel i fint skick till salu p.g.a att min ponny växt ur den. 17 med utbytbara bommar (alla följer med vid köp) Bred och fin, passar hästar med bred rygg och platt manke. Priset kan disskuteras vid snabb affär! Sadeln finns i Östersund, maila vid intresse!