Sökresultat för: ”

a-traktor porsche säljes

Tidigare utannonserade

Porsche 928s rullande chassie race objekt a- traktor OBS!! Ingen motor och låda.. Objekt för racebil? Jag har precis byggt en A-traktor till grabben på en 928. Jag kan tala om för er vad för delar som behövs för att bygga en A- traktor av denna. Saknar inredning dock sitter stolar i , instrumentbräda och diverse delar medföljer. Reg papper finns. Pris 8.000kr Thomas Falun
Hejsan Jag ska nu sälja min a-traktor. Det är från början en Volvo 744 som vart reggad som a-traktor år 2010. Det står 24 000 mil på mätaren men motorn har endast gått 14 000 (Motorn vart bytt hösten 2012). Traktorn blev omlackerad år 2012 till Porsche röd. Växellådan är tyvärr defekt och eftersom jag nu håller på med mitt bilkort har jag varken haft tid eller energi till att byta växellådan. Reg nr: MTR839 Mvh Anton Fasth Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Volvo Duett med Porsche 944 kaross, hyttbyte. Dubbla lådor, flak och varvtalsregulator som det ska vara. Utnämnd till Sveriges Häftigaste EPA/A-traktor, Vallåkraträffen 2010. En hel del är gjort sen utmärkelsen. Bland annat nyrenoverad topp (2011) och nya Porsche stolar (2011). Det finns även reservdelar till Porsche och Volvo. Jag har varit med i Bilsport 7 2011 och Bilsport 19 & 25 2010. Samt Oskarshamns Nyheterna och Oskarshamns Tidningen. A traktorn är en Blickfångare, alla kollar på dig när du kör förbi. Jag började i god tid och har lagt ner 3års arbete på A-traktorn. Jag ska sälja den eftersom att jag är 18år nu och skaffade B körkort i veckan. Pris: 75000:- eller bud. För mer information kontakta mig på: telefon: 0768462111 mejl: erik.ni2@gmail.com
Hej! nu är det dags för mig att sälja min älskade A-traktor. Det är som sagt en volvo 740 turbo som är nerlagt väldigt mycket tid och pengar, går riktigt bra i motor och låda. det som är gjort med motorn för 700 mil sen: Alla lager bytta kolvar och kolvringar bytta till smidda FK kolvar borrat och honat block polerad vevaxel portad och planad topp k-kam med instälda ventiler ny kamrem + spännare ny vatten pump 3" LMM met öppet filter olja + filter bytt för 20 mil sen nya tändstift Ja allt i motorn är bytt! (Endast Motor har kostat mig 15.000kr) Exteriör: 940 front lackad i Porsche blå och rolls royce vit sänkt runt om 2,5 tum hela vägen från turbon och en diselböj längst bak (väldigt porrigt ljud!) tonade blinkers fram (kan fås med otonade) Plastad bakruta (för att polisen inte ska gnälla) tonade rutor Står på 850 turbo fälgar just nu Vindavisare Interiör: Svart inredning Flockad instumentpanel (svart) Lackade detaljer i Porsche blå (samma färg som bilen) MOMO sportratt Långspak 940 turbo stolar (halvskinn) JVC stereo Högtalare Philips i dörrarna och MTX 12" bas Har säkert glömt en massa grejer men tveka inte på att ringa och ställa frågor! Annars skicka iväg ett mail för mer info och bilder. OBS traktorn säljs med 850 turbo fälgar. Kan gå ner i pris om det går snabbt och smidigt.
Hej säljer nu min A-traktor. Den är kontroll och reg bessad den 22/3 UA så Inge skramel !! Säljes med dubbel eller enkellåda. Utrustning Det sitter en insprutare med 115 hk 940 front med turbo grill Skinnstolar Sterio med cd 2 6'9/ 2 5'25 Ett slutsteg en 10" bas 90ans bak ljus 15" Alu fälgar Den är lackad i Porsche röd även lackad i motor utrymme !! Snygg bokad aluminium kant runt flaket Inge EPA el ! Olja är bytt i motor och låda. En traktor för dig som vill ha lite stil på grejorna och som startar och går riktigt bra i motor och låda!