Sökresultat för: ”

a-traktor lastbil säljes

Tidigare utannonserade

Hej. Har ett renoveringsobjekt som jag nu ska sälja då jag inte har tid att fixa den. Som rubriken säger så är det en cheva 4400, den är omreggad till A-traktor, men det går att regga om den till lastbil igen. Den är bes. Alltså inget körförbud. Drivlina: "Blue Flame" 6:a, 3-växlad låda, original bakaxel med dubbelmontage. Hytten rostig men resten helt ok, inga rosthål i ramen. Onödigt Vetande: Har gått som brandbil innan den gick som firmabil för en däckfirma.
Hejsan har en tipptrailer över pågrund av ändrade planer därför säljes den till **rätt** pengar Bud är välkommna annars är priset 70.000 Fin skick plastinklädd *för lättare tippning* Sidomarkeringar dioder Ej svensk reggad men alla papper finnes Har gått efter a-traktor Ring för mer info Mvh Jonas 0705543313 A-traktorn på bilden är såld men har en annan scania om det finnes intresse också a-traktor årsmod 2001 scania 144 hyd laxå hiab multilift lvx
Jag har en 744 som är registrerad som lätt lastbil. Den är perfekt som A-traktorobjekt men den är alltså inte typad som a-traktor. Motorn är jättebra och stark. Drar ingen olja eller vatten som många andra D24:or gör. Karossen är också helt ok. Ett utmärkt vinterobjekt. Onsdagen den 21:a september kommer jag att köra med en tom biltransport mellan Malmö och Jönköping så bor du längs vägen så har du transporten ordnad.
Jag har en a traktor till salu besiktigad och klar har bara gått fram och till baka till reg bes. 2 axlad långt axelavstånd ni kan kapa till rätt längd själva bara att lägga en slinga på ledningarna i ramen bilen är välskött och servad sedan den var ny. jag kan tänka mig att byta mot ex. lastväxlarsläp och lastväxlarflak seljes av företag pluss och moms kranen på bilden är ej till salu seljes på grund av c kort lasse östman 0706962521 mvh lasse östman
Hejsan säljer nu ett st A-traktor Scania R144 2001 Nya bromsar på bilen nyservad går kanonfint Hydrauliska laxå lås Trailerplatta på laxå Tipp trailer Kel-berg 30m3 Isolerad & Plastinklädd 100% Körklar Ring för mer info 400.000 + moms Trailer och bil Endast trailer 65.000 + m Bara bil 350.000 + m Obs Inte samma som på bilden Denna på bilden köptes av någon lycklig uppåt landet Likadan bil fast vinröd och mera lampor!