Sökresultat för: ”

a-traktor intyg på dubbla lådor säljes

Tidigare utannonserade

Säljer nu min a-traktor pga körkort. Bilen är en Volvo 744 från 1986 med en b230a * nytt avgassystem * Hova baklysen * flaklucka * nytt tändsystem * lackad 2009 * Ed-Hardy detaljer både invändigt och utvändigt * skattad till augusti 2012 Ljud: Jvc rm-rk50 huvudenhet mds 5,25" i dörrarna sony slutsteg Kenwood 12" Dunkar riktigt grymt Sitter en spärrad enkellåda 1,2,r med varvtalsregulator med riktigt smart spärr Vinterdäck plåtfälg Sommardäck original Volvo turbofälg 100% vibrationsfria dubbla lådor med intyg + 5000kr Ring, smsa eller mejla (Transport kan ordnas i hela landet till pristillägg)
Hej, ska sälja ett a-traktor projekt. Säljes grund av tidsbrist och tappat intresse. Det är en kapad volvo 745 årsmodell 88. Dubblalådor sitter uppe men finns inge intyg till dom. finns bulor i plåten men inte så farligt, värst plåten som ligger runt flakbaljan. Kvar innan besiktning: intyg till lådorna och nya baklyktor, då dom är solblekta och ett är trasigt. Bilderna är gamla, nu går det inte att öppna bakrutan och spacklet är nedslipat, grundad med röd grund färg sidorn och taket. pris 9500kr eller bud.
Mercedes 300 Disel -77 SÄLJES Påbörjat bygge som går att starta och köra.Dubblalådor med intyg. KVAR ATT GÖRA: Montera tank, finns en provisorisk inkoppld för att kunna starta den. 2-tankar finns med så man kan välja stående eller liggande tank. Göra lådan, flaket är nästan klart Göra mellanvägg och sätta dit stolarna. Stolar och innermattor finns samt en del kromlister. Motorn går bra. Pris:6000 eller Bud. Byten mot cross, fyrhjuling, vespa,snöskoter,dator eller annat är intressant. Säljer den p.g.a att jag köpt en färdigbesiktad A-traktor. Tel:070-3210106
Säljer en påbörjad A-traktor Byggd enligt SBP normer Dubbla lådor är monterade Intyg på lådor måste ordnas Den skall regbesiktigas Kvar att göra Lakering Svetsning kardantunnel för att andra lådan inte skall ta i plåten Byte stödlager kardanstång Alla delar utom stödlager finns Montering inredning Bilen är körbar motor i toppskick Bilen är ok i bromsar och framvagn Ge ett vettigt bud bilen och den är din Jag vill helst att du svarar via telefon 0703968641. Transport kan ordnas till rätt pris.
Ska sälja min A-traktor då jag inte har någon lust att slutföra den. Det är en volvo 744 gl 1990 som går fint i motor och låda. Det sitter uppe dubblalådor med intyg. Den går helt lagligt. Det är en kabel som det är brott till startmotorn men inga problem och byta den. lite småfix kvar ochså. 4 st dubbade vinterdäck fälg+ 4 st däck plåtfälg. medföljer. Säljs i det skick som den står i. avställd obes. Reg nr: OEL531 Pris: 12000Kr B.V.S.A.