Sökresultat för: ”

a-traktor epa tillbehör säljes

Tidigare utannonserade

hejsan har en volvo 945 turbo ny besiktad som bil men sen kom jag på att jag ville bygga epa av den men nu har jag inte tid till det längre så det som är kvar är flaket som ska byggas och svetsa dit en plåt i bak hytten är nestan klar för och börja spackla äre sån som är sugen på och ta över bygget så hör gärna av er till mej . bilen är grymt fin
Tjena Har 2 st svart/gråa skinnstolar till volvo dock fattas det skenor och dom plastrullarna som man ställer ryggen med men går att ta från nån annan på skroten, passar bra till epa eller a-traktor. 600kr för dom eller bud. Har en v70 beige inredning (stolar fram o baksäte. Finns fläckar men går att tvätta bort o ca 2-3 cm långt bränn marke i förarstolen o lite skador i skinnet. Fattas tyg på ett nackstöd i baksätet. Bra att plocka delar från om man har skador på sin inredning. 200kr.
hej Har en uppsättning däck att göra mig av med. framdäcken: 215/60 R14 6mm mönster kvar bakdäcken: 295/50 R15 4-5mm mönster kvar jag skaffade nya däck pga att dessa har åldern i mot sig och inte gav det fästet jag ville ha. Därför är dom förmodligen bäst lämpade på en A-traktor/epa traktor eller bil som är bygg för utseende och inte prestanda. Mvh William
4 st aluminiumfälgar i slitet skick säljes till att ha på Epa eller A-traktor. Medföljer 2st 225 40 18 ca 5mm Prutat och klart 600:- Eller bytes mot andra volvofälgar.
M40 Låda från en Volvo Duett EPA/A-traktor. Lådan har ryckspärr. Säljes komplett med kardan. Vid intresse av denna del ange LAGERNUMMER: 679971 För mer info eller andra delar ring 0225-595542 Vi skickar våra produkter med posten över hela Norden. Vill du slippa fraktkostnaden kan du också hämta dina delar i någon av våra butiker i Huddinge, Hedemora eller Växjö. Om vi behöver skicka bildelen mellan våra butiker så är leveranstiden en dag extra.