Sökresultat för: ”

a-traktor duett säljes

Tidigare utannonserade

hejj, säljer nu min duett -67. den är fult körbar och besiktad men har besökt diket en gång så fronten får fixas men inget som hindrar den från att köras. i övrigt är den i bra skick, fin inredning, sitter två 6:9or i med cd spelare. 740 bakände med bagagelucka som öppnas med strömbrytare innefrån ligger en b230a i den som går mycke bra vid intresse ring efter 16:00 eller messa när du känner för de;)
Tjena nu säljer jag duetten. Den funkar bra i motor och låda. Det sitter ryck spärr i den. Den är Besiktad bara ställa på han. Det enda som behövs göras är att sätta dit avgasystem sen är det bara tuta och köra. Ring för mer info! Extrauppgifter Märke: Volvo Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: 211341 M Omb Hästkrafter: 74 Hk I trafik: - Motorstorlek: - Biltyp: Kombi CO2-utsläpp: - Färg: Svart
Nu ska jag sälja min duett pga. att jag inte kör mycket längre. Det är en duett från -66. Renoverade motorn förra vinter. Den går fint i motor och låda. Den har enkellåda. Ljud som följer med, 6,9 or i hatthyllan 4 or framm och en 8 tums bas bakomförar stolen. USB och aux ingång finns i stereon. Ring för mer info. Kollar inte mejlen ofta så ingen mening att mejla.
Säljer nu min traktor pga sugen på något nytt. Startar och går bra. Körs dagligen. Fina vinterdäck slitna breda sommardäck Lite småfix finns. Volvo b18, enkel låda. Stereo är en baslåda med slutsteg (löstagbart ) finns men vet ej om detta ingår beror på om det blir en snabb affär. Det finns nog massa att säga men släng iväg ett meddelande så svarar jag. OBS jobbar på dagarna så kan bara visa bilen efter 17,00.
Hej tänkte sälja min a-traktor pga att jag skaffar körkort nu. Det som finns att göra är att sätta dit kardanen och upphängningen till koplingen när vi byta växellådan så blev det aldrig av att vi satte dit det igen annars går det hur bra som helst. Den har stått ett tag nu så batteriet är kass. Liten krockskada vänster fram. Ring för mer info OBS! inga byten och svarar inte på meijl priset kan diskuteras.