Sökresultat för: ”

a-traktor diesel säljes

Tidigare utannonserade

Renault Master Diesel. Går bra, motor och låda kanon. Kanske A-traktor objekt?? Bo 0708152289 kontakt endast genom tel. Extrauppgifter Märke: Renault Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Master Fb 30A1 Hästkrafter: 72 Hk I trafik: 1990-06-29 Motorstorlek: - Biltyp: Yrkesfordon CO2-utsläpp: - Färg: Vit
Hej! ska nu sälja min bmw a-traktor pga av att jag är sugen på annat. Det sitter en turbo diesel i den som aldrig krånglat för mig. ljudet i den är 2 6x9, 2 5x25, 2 12'' basar och en hyfsat bra stereo. vet inte vad ni vill veta om den så de är bättre att slå en pling eller skicka ett sms. kollar inte mailen så ofta.
tjena nu är de dags att sälja traktorn. det är en isuzu årsm 83 som går hur fint som helst i både motor och låda, den startar i alla väder och har aldrig haft några problem med den. det är en isuzu diesel i den som går väldigt billigt och startar direkt när man vrider på nyckeln, även i minusgrader utan problem. kan även tänkas byta mot a-traktor projekt, kom med förslag :) annars är de bud som gäller :)
Hej nu ska jag sälja epan! Det är en Volvo 740 Nylackad ingen utställnings lack med duger helt och hållet som en fin bruksepa, Den har öppningsbart flak. sitter en b230f motor i den med enkel låda som är spärrad 1-2-R.ej varvregg Detta pris går inte att pruta på! Vill byta mot diesel a-traktor gärna turbo, eller diesel projekt. Ring Viktor: 073-833-23-54
Hej! ska nu sälja min bmw a-traktor. Det sitter en turbo diesel i den som aldrig krånglat för mig. saker som är nytt: fäste till växellådan ny front nya bromsklossar till handbromsen nytt batteri 15'' med hyfsade vinterdäck och 17'' med sommardäck ingår. har även en ljusramp som jag skickar med. ljudet i den är 2 6x9, 2 5x25, 2 12'' basar och en hyfsat bra stereo det bästa är om ni ringer eller smsar om ni har frågor, kollar inte mailen så ofta.