Allt till salu inom "husqvarna novolette"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Västernorrlands län

Husqvarna novolette orginalskick

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Säljer nu min Husqvarna novolette Den är i orginalskick. Jag körde den förra sommaren och gick som en klocka, men när jag skulle testa att få igång den nu så startar den inte, Det är säkert inget större fel. men jag är inte så bra på motorer så överlåter det till ny ägare. Jag har även dom snygga stänskydden för benen, dock ej monterad En riktigt snygg veteranmoped helt enkelt hör gärna av dig om du har några frågor Pris 5000 eller högstbjudande
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värmlands län

Spis. Gräsklippare. Isodrän-skivor

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Spis med glaskeramikhäll. Elektro helios SK7268. 12kW och trefas (400V). 70 cm bred. Säljes pga köksrenovering. Den var felfri förutom att låset till ugnsluckan saknades. När vi bar ut den så har tydligen lampan till on/off knappen ramlat bort. Därav priset. 200 kr. Gräsklippare Husqvarna Novolette 540. Höstpris 100 kr. Isodrän-skivor 7 stycken. (100x750x1000 mm) De blev över när vi dränerade runt huset. Slumpas bort för 300 kr.
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lidköping

Veteranmopeder

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Husqvarna Novolette, 3 st i varierande skick. En helt orörd 28-tums originalare i fint skick. Körd för ett år sedan men lite trött (kolvringar?). En 52á (ovanlig, absolut första året?). Blå med 22-tums hjul och kul bakgrundshistoria. Motorn går runt, men startar ej. Rostig o risig, ett objekt. En biege/grå av okänd årsmodell, (troligen en senare modell) med gummifjädring i framgaffeln. Motor saknas. Maila/ring för mer o bättre bilder. 6500:- för alla tre!
6 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Helsingborg

Husqvarna Novolette

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej jag har här en fin Husqvarna som jag ska sälja som är i fint skick blästrad och målad det är ett fel på den den startar inte nu men jag har kört med den innan så det är nog bara kondensatorn och bryttare som är dåligt på den men det är en kostnad på ungefär två hundra kronor sen har man en fin Novolette 54 sido kåpporna fins med som är svåra att få tag på. men ring inte efter 21:00 och maila inte mig tack.
4 200 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Jönköping

Husqvarna Novolette 540

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Husqvarna Novolette 540 säljes. Pris: 500:-
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj