Sökresultat för: ”

åttakantigt bord säljes

Bord

Varberg
Bord

Arboga

Tidigare utannonserade

hej pågrund av flytt säljer ja vårat svarta vitrinskåp som är i glas med glas hyllor och belysning i och säljer även en fin byrå som är bra och stora förvaringslådor i pris vitrinskåp 400 och byrå för 400 kr MÅSTE BLI AV ME DET SENAST SÖNDAG!!! kan eventuellt köra hem de mot en bensinkostnad på lördag MARMOR BORD ÅTTAKANTIGT 65 CM HÖGT OCH 40 CM I DIAMETER VRÅÅÅÅL TUNGT KOLMÅRDSMARMOR PRIS IDE BUD RING ENDAST bilderna är i dåligt kvalite är finare i verklighet
Bord i mörkbetsat furu. Åttakantigt one of a kind. mått: lite svårt att mäta exakt men ca: rakt över från kant till kant = 139cm rakt över från hörn till hörn = 149cm (Diametern) Höjd: 73,5cm Bordet är fint men har en del skönhetsmärken på ytan. Stolar: 5 st stolar i mörkbetsat furu som hör till bordet. 4st vita dynor som hör till stolarna 1st ljusblå dyna som hör till stolarna. OBS! Svarar endast via telefon! Billigare pris vid snabb affär.
Hårdträgrupp: 1 st åttakantigt bord,1,20 m 4 st fällstolar 4 mörkblå dynor(AKO) Välaktat!!
Hejsan! Bord i massiv furu, grönbetsad med måtten bredd 180 cm, djup 90 cm och höjd från golvet 75 cm. Skivan är åtta-kantig, vilket är praktiskt då det inte finns några vassa hörn. Lätt att montera isär, skivan sitter med 4 st skruvar. Säljes då vårt kök är lite för litet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.