Sökresultat för: ”

ångtvätt fönster tvätt kärcher säljes

Tidigare utannonserade

I kartongen med instruktion, änvanda ett par gånger bara, 1 år gammal, funkar utmärkt. Smidig och hygienisk rengöring utan kemikalier med ångtvätten från Kärcher! SC 2.600 C kan användas överallt och du får hygieniskt rent utan kemikalier. Ångtvätten passar utmärkt för rengöringsområden som köket, badrummet och toaletten. Den gör fönster, speglar, tvättfat, släta möbelytor och golv skinande rena. Tvätten har ett arbetstryck på 3,2 bar och en avtagbar vattentank som kan fyllas på under drift. Till tvätten ingår två stycken ångrör på 0,5 m, ett precisionsmunstycke med rundborste, ett handmunstycke, ett golvmunstycke och ett frottéöverdrag.
Smidig och hygienisk rengöring utan kemikalier med ångtvätten från Kärcher! SC 2.600 C kan användas överallt och du får hygieniskt rent utan kemikalier. Ångtvätten passar utmärkt för rengöringsområden som köket, badrummet och toaletten. Den gör fönster, speglar, tvättfat, släta möbelytor och golv skinande rena. Tvätten har ett arbetstryck på 3,2 bar och en avtagbar vattentank som kan fyllas på under drift. Till tvätten ingår två stycken ångrör på 0,5 m, ett precisionsmunstycke med rundborste, ett handmunstycke, ett golvmunstycke och ett frottéöverdrag. Skönhetsfel: Repig. Går ej att beställas över telefon. Välkomna in och titta på vad som finns. Alla varor säljes i befintligt skick och kontrolleras av köparen innan betalning. Eventuella delar som saknas till produkten ansvarar ej
Ångtvätt för snabb och hygienisk rengöring utan kemikalier. Ångtvätten passar utmärkt för rengöringsområden som köket, badrummet, toaletten, fönster, speglar, tvättfat, släta möbelytor, golvrengöring, vid strykning och textilvård m.m. Tvätten har ett arbetstryck på 3,2 bar och vatten-behållaren rymmer 1,2 liter. Tvätten har hjul för att lätt kunna flyttas och vikten är 3,7 kg utan tillbehör. Ångtvätten har en inbyggd påfyllningstratt och är utrustad med barnlås. Till tvätten ingår en 2 meter lång ångslang med handtag, ett precisionsmunstycke, ett handmunstycke med frottéöverdrag, en svart rundborste, ett golvmunstycke och en frottéduk. Använd endast två gånger.Pris 600 kr eller bud. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.