Allt till salu inom "w u k änglar trä erzgebirge tyskland"

Sortering:
Skrivbord
Växjö
Idag

Skrivbord Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Vedkap
Uppvidinge
Idag

Vedkap Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

ÄNGLAR KRING MITT HUS

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 månader
Artos. 2003. Inbunden. Förlagets originalband. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Mildhetens ängel, uppbrottets ängel, modets ängel: de 50 änglarna kring våra hus är inspirerande och diskreta följeslagare i vardagen. De skyddar oss i nöden och bär bud om en annan verklighet. De svarar mot vår djupa längtan efter en trygg, enkel och bättre värld. Och de uttrycker det som vi hoppas: att våra liv har en mening och ett mål. En himmelsk bok, en bok av vederkvickelse, en bok att ge som gåva. Benediktinermunken Anselm Grün, född 1945, är förvaltare i klostret Münster-schwarzach i Tyskland, andlig vägledare och författare till ett stort antal böcker i olika andliga ämnen.
90 kr
Bokbörsen.se
Hyllor och skåp  ·  Älvsjö

Plåtskåp/förvaringsskåp från Tyskland

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Rustik vintage och industri inköpt i Berlin, Tyskland för ca 10 år sedan. Tillverkningsår och fabrikat är okänt. Av typen skåp från tex omklädningsrum på arbetsplats eller gym. Delat i två delar med övre hylla. Går att låsa med hänglås. Har inte provat, men går förmodligen hyfsat smidigt att ta bort avdelaren. mått: H: 180,5cm B: 50cm D: 50cm Även två Pillasterhyllor i massivt trä. Fint skick! Finns två stycken identiska. Mått: H 120cm B 50cm och djup 21 cm 250:- styck eller för 400:- för båda Finns i Gubbängen, Stockholm för avhämtning. Hör gärna av er med frågor och funderingar!
1 000 kr
Blocket.se

Centerbordsjolle i trä med trailer

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fin egenbygd segeljolle i trä med centerbord med plats för två vuxna och två barn. 5,5 m lång, 1,60 m bred, vikt 120 kg, aluminiummast i tre delar storsegel, fock, tampar, fändrar, ankare, två paddlar och en liten tysk flagga. Vi köpte båten i tyskland av en äldre herre som själv byggt båten. Han seglade bla med den på "Eiselmeer" i Holland. båten är lackad och behandlad med antifouling. Båten är i ett bra skick och segelklar. Trailern är bygd 1984 och väger 70 kg. Den får transportera 330 kg. Den har bromsljus och blinkers och är 4,4 m lång och 1,45 m bred.
18 000 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Partille

W u K Änglar i trä typ Erzgebirge Tyskland

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
W u K Änglar i trä typ Erzgebirge Tyskland
42 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj