Allt till salu inom "äldre blåsbälg öppen spis"

Sortering:
Maxi 68
Idag

Maxi 68 Visa liknande

Blocket.se
Fransk bulldog
Perstorp
Idag

Fransk bulldog Visa liknande

18 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Östergötlands län

Götgatan 2,5 rum, Öppen spis, högt i tak

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi har en lägenhet på 68 kvm och 2,5 rum centralt på Götgatan i Vasastaden som vi vill hyra ut i andrahand. Lägenheten är på tredje våningen med balkong, öppen spis och högt tak, fiber kopplat bredband samt parkeringsplats. Vi vill hyra ut lägenheten i 6 månader i andrahand som sedan kommer att gå över i ett förstahandskontrakt om hyresvärden anser att ni skött er bra (det var så vi fick förstahandskontraktet). Lägenheten är omöblerad. Enda kravet vi har är att du/ni saknar betalningsanmärkningar och kan flytta in omgående, då vi har nytt boende ordnat. Hyran betalas i förskott för att försäkra er och oss om att pengarna alltid kommer in i tid (vilket innebär att ni betalar två månaders hyra när ni flyttar in). Inflyttningsdatum: 1 augusti eventuellt kan ni få tillgång till lägenheten tidigare. På hyran tillkommer pris för bredband och el. Svara gärna med en kort presentation (t.ex ålder, sysselsättning) och kontaktuppgifter.
5 300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Havsutsikt i 2 plan, öppen spis, bra pendling

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fantastisk nyrenoverad etage 3:a med havsutsikt från båda våningarna, balkong och öppen spis i lugnt och exklusivt område i fiskebyn Borstahusen 200 meter till fin barnvänlig strand, hamn, golfbana och affär. 3 rum och kök, balkong mot havet och öppen spis och källarförråd uthyres till och med mitten av juni 2013 till rökfri person/familj med goda referenser utan betalningsanmärkning . Djurfritt pga allergi. Fri parkering. 20 km till Malmö, Lund, Helsingborg. Kan hyras basmöblerad.
8 800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Bytes 3:a Västertorp, öppen spis

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vill byta följande lägenhet till en 3-5:a minst 70 kvm. Den lägenhet jag har är: Stambytt ljus lägenhet med öppen spis, balkong, utsikt grönområde samt lekgård. 2 min till Västertorp C med allt vad det innebär i T-bana (13 min till Slussen), matbutiker, caféer och restauranger. Lekparken Lugnet, strövområden, skolor och dagis nära. Krav på byte till: minst 70kvm, max hyra 7000:-/mån i följande områden: Mälarhöjden, Aspudden, Axelsberg, Örnsberg. Maila för mer info och bilder.
0 kr
Blocket.se

3:a med altan och öppen spis från 1 juli

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi flyttar till hus och letar därför en ny hyresgäst till vår charmiga 3:a. Lägenheten är på 90 kvm och ligger centralt i Gävle. Den har två sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök med matrum och två toaletter varav en med dusch/badkar. Lägenheten ligger på bottenplan i en fastighet med fyra lägenheter och har egen altan och varmgarage. Lägenheten är ljus med mycket charm såsom platsbyggt kök, men har äldre standard. Hyra 7.262 kr/månad inkl. varmgarage. Den som kan ta över lägenheten från 1 juli får den, under förutsättning att hyresvärden godkänner den nya hyresgästen. Hör av er till oss via mejl.
7 262 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Grums

### ÄLDRE BLÅSBÄLG TILL ÖPPEN SPIS ###

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
### ÄLDRE BLÅSBÄLG TILL ÖPPEN SPIS ###
139 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj