Sökresultat för: ”

ástund säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Vill sälja min àstund New Viking sadel. Köpte den i Augusti detta året! Så den är praktiskt taget ny!! Den är 17.5" ställbarbomvidd. Extra vid tror jag den är också Ny pris är 18.000:- Men säljer den för 16.000:- Då jag vill bli av med den snabbt!! Den är i bra skick! Inte mycket använd. Den på bilden är inte min sadel, men det är så den ser ut:) Vill ni ha bilder på den aktuella sadeln så maila gärna Så fixar jag de:)
HÄSTUTRUSTNING SÄLJES ! 1) SADELGJORDSSKYDD: För hästar som lätt får skav där sadelgjorden sitter. (Längd 83 cm, svart) Helt oanvänd! PRIS: 50:- 2) STIGLÄDER: 1 par svarta (Ástund) helt oanvända! PRIS: 100:- 3) STIGLÄDER: 1 par cognac (Horsehead) helt oanvända! PRIS: 50:- 4) TRÄNSBETT: Tredelat bett 11,5 cm (Globus), helt oanvänt! PRIS: 100:- 5) SADELGJORD/DRESSYR: Svart, Kieffer-dressyrgjord 115 cm. Helt oanvänd! PRIS: 250:- FÖR MER INFO. RING: MARIA 070-251 93 49, 023-77 10 92 e-post: maria.olofsson@falun.se
Sadeln är handgjord på Island och tillverkad i engelskt,italienskt och schweiziskt läder. Àstund Winner plus är kortare än föregångaren Àstund Winner. Bommen är helt flexibel och tillverkad i Birchwoodträ samt laserbehandlat stål. Bossorna är ullstoppade. Sadeln är 5 år gammal och har ett normalt slitage använd ca: 3 ggr/ vecka. Färgen är svart. Bomvidd Medium, 17,5" 3 stroppar på varje sida. En extra sadelgjord till den främre stroppen ingår, även den från Àstund. Nypris: 23.000 kr NU!! 10.000 kr. Välkommen att provrida den så att du ser att den passar din häst.
Ástund luft sadel i fint skick Svart skinn 17'' sits Långa stroppar Lagad på ett ställe men inget som påverkar funktionen Fler bilder kan mailas vid intresse Kan skickas mot postförskott
Ástund luftsadel. Svart skinn. Långa stroppar Vid bom. 17" sits Kompressor skickas med för enkel påfyllning av luft när det behövs. Sadeln är en islandshästsadel men den passar även andra raser. Fler bilder kan mailas vid intresse. Kan skickas mot postförskott.