Sökresultat för: ”

ástund winner säljes

Tidigare utannonserade

Karlslund K -17,5 i sits och Wide i bom . En mkt välskött sadel med flex bom och tempur likn stoppning, rejäla knästöd och mjuk sits.Passar bredare typ av häst,säljes helt komplett och inkl ev frakt.. Vi har även en Àstund winner + till salu 17,5 och vid bom en riktigt välskött sadel nypr ca 26,000 nu 15000 se hemsidan för mer info jupitertorp.wordpress.com
Mycket välvårdad kvalitetssadel. Bomvidd medel, längd 17 tum. Omstoppad en gång om året, men endast sparsamt använd sedan senaste omstoppningen. Nypris ca 25000 kr.
Hej! Köpte dem tillsammans med farn till dottern i slutet av 2003, Betalade 2600 €. Den är faktiskt oanvänd och har bara legat och till slut glömde vi av att den finns för att dottern hade tappat intresse. Här har jag hittat lite info om sadeln. Ástund Winner Plus+ är en rejäl och slitstark kvalitétssadel från Isländska Ástund. Ástund tillverkade sin första sadel 1985 och sadlarna var de första som tillverkades av en helt igenom flexibel bom och av endast naturliga material. Bommen är tillverkad av 4-5 lager Birchwood trä samt laserbehandlat stål. Handgjord i finaste engelskt, italienskt och schweiziskt läder. Alla Ástundsadlarna modell Plus+ tillverkas med mjuk ullstoppad rundbossa.